Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου επιστρέφει στο Mega!

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0


 Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου έχει κάνει στο Mega μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της. Ο λόγος ασφαλώς για το «Παρά πέντε», όπου υποδυόταν τη Ζουμπουλία που έχει «γράψει» και θεωρείται ένας από τους κορυφαίους κωμικούς ρόλους στην ιστορία της ιδιωτικής τηλεόρασης.

Αμέσως μετά  έκανε στον Alpha το «Βέτα Queen». Έκτοτε οι τηλεοπτικές της εμφανίσεις ήταν ελάχιστες. Η αγαπημένη ηθοποιός πρωταγωνίστησε στην κωμική σειρά του Alpha «Σαν παραμύθι», που δυστυχώς δεν μακροημέρευσε και μετά έκανε κάποιες γκεστ εμφανίσεις στο «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα».

Τώρα όμως ήρθε η ώρα για να κάνει το τηλεοπτικό της comeback στη νέα σειρά που ετοιμάζουν ο Μιχάλης Ρέππας και ο Θανάσης Παπαθανασίου για το Mega. Πρόκειται ασφαλώς για το «Συμπέθεροι από τα Τίρανα»που μεταφέρεται από το θέατρο στη μικρή οθόνη.

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου είχε παίξει στη θεατρική βερσιόν του έργου και τώρα θα υποδυθεί τον ίδιο ρόλο και στο σίριαλ 24 επεισοδίων που θα ξεκινήσει να γυρίζεται τον Απρίλιο για λογαριασμό του Μεγάλου καναλιού.

Θυμίζουμε ότι το καστ του σίριαλ έχει ήδη αρχίσει να σχηματίζεται και τους τέσσερις συμπέθερους θα παίξουν η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, η Μαρία Λεκάκη, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης και ο Μιχάλης Ρέππας, Για τους υπόλοιπους ρόλους συζητούν ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, η Βάνα Ραμπότα, ο Βασίλης Κούκουρας και η Βάσω Γουλιελμάκη, ενώ για τα νεαρότερα παιδιά θα γίνει κάστινγκ τις επόμενες μέρες.

Το ρεπορτάζ ανήκει στον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !