Διπλωματική η απάντηση Κοκλώνη: «Έχω Megaλη καρδιά αλλά και ανοιχτή καρδιά»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0

 



Σε συνέντευξη του στο "Τυπολογίες backstage", ο Νίκος Κοκλώνης αποκάλυψε όσα θα συμβούν στην επόμενη σεζόν με το Just The Two of US, αλλά και τους λόγους που ασχολήθηκε με την τηλεόραση.

Πιο συγκεκριμένα, ο παραγωγός και CEO της Barking Well Media ανέφερε πως " ήταν κάτι απαγορευμένο. Είχα αποφασίσει να μείνω πίσω από τις κάμερες. Τελικά βγήκα και είδα ότι ο κόσμος είναι διαφορετικός. Δεν πιστεύω στο χρήμα. Τα λεφτά είναι εργαλείο. Έχω αποδείξει άλλωστε ότι εκεί που είμαι ψηλά πέφτω και ξανασηκώνομαι. Η δόξα μου αρέσει. Νομίζω ότι έχω αρχίσει και ερωτεύομαι την τηλεόραση πάρα πολύ".

Όσον αφορά το πρόγραμμα που έχει ζηλέψει, ο Νίκος Κοκλώνης είπε πως "αυτό που έχω ζηλέψει πάρα πολύ είναι το κομμάτι των σειρών του Netflix και την ποιότητα των παραγωγών. Προσπάθησα παραγωγικά να το φτάσω όσο γίνεται με τα ελληνικά δεδομένα, τον στόχο μου δεν τον έχω φτάσει ακόμα".

Στη συνέχεια, εξομολογήθηκε πως αν ήταν στο χέρι του θα είχε ξεκινήσει ξεκινήσει ήδη το J2US 3 και το 4, ενώ είπε ότι " δυστυχώς όμως δεν αποφασίζω μόνος μου αλλά με τους συνεργάτες μου και με το κανάλι. Θα μάθετε σύντομα".

Ανάμεσα στο MEGA και το Οpen, ο Νίκος Κοκλώνης δήλωσε ότι "έχω Megaλη καρδιά αλλά και ανοιχτή καρδιά. Το Open σαν παρουσιαστή μου έδωσε την ευκαιρία να δοκιμαστώ και στο σόου. Άρα με πίστεψε από την αρχή, δεν μπορώ να το ξεχάσω αυτό και το ευχαριστώ. Το Mega πάλι το αγαπούσα πάντα και το παλιό. Μου αρέσει και η ιδιοκτησία και το κανάλι. Δεν είναι στα σχέδιά μου να φτιάξω ένα τηλεοπτικό σταθμό τώρα. Θα μου άρεσε να έχω έναν ενεργό ρόλο σε έναν τηλεοπτικό σταθμό, όχι αποφασιστικό αλλά να λέω τη γνώμη για τα projects. Όσοι έχουν κανάλι έχουν και πάρα πολλά προβλήματα στο κεφάλι τους".

Κλείνοντας μίλησε για την Barking Well , καθώς στοχεύει στο να γίνει "μια πλατφόρμα που θα έχει βίντεο, συνδρομητικά κανάλια, θα έκανε πολύ ωραία projects για το εξωτερικό, για πλατφόρμες, θα κάναμε ντοκιμαντέρ. Βλέπω ότι πηγαίνει πιο πολύ στα σόου. ΟΚ!".

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !