«Συμπέθεροι από τα Τίρανα»: Έρχονται στο Mega με ένα all star cast

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0

 


Ήταν μια από τις μεγαλύτερες θεατρικές επιτυχίες του Μιχάλη Ρέππα και του Θανάση Παπαθανασίου και τώρα θα μεταφερθεί στη μικρή οθόνη.

Οι δύο δημιουργοί έχουν υπογράψει εδώ και πολύ καιρό συμβόλαιο αποκλειστικής συνεργασίας με το Mega προκειμένου να παρουσιάσουν ένα καινούργιο σήριαλ Στο μεγάλο κανάλι παρουσιάστηκαν δύο ιδέες.

Η πρώτη ήταν «Οι Μοδίστρες», ένα σίριαλ που καταγράφει τη ζωή τριών γυναικών που κληρονομούν ένα οίκο μόδας και η δεύτερη οι «Συμπέθεροι από τα Τίρανα» που έχουμε δει με διαφορετικη διανομή αρκετές φορές στο θέατρο.

 Τελικά, το Mega έδωσε το πράσινο φως στους «Συμπέθερους» κι αυτό το διάστημα γίνονται οι συζητήσεις με τους ηθοποιούς που θα συμμετέχουν σε αυτή τη φιλόδοξη τηλεοπτική δουλειά.

Για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους έχουν συζητήσει και είναι ένα βήμα πριν από την τελική συμφωνία ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, ο Μιχάλης Ρέππας και η Μαρία Λεκάκη. Εκκρεμεί ο πρώτος γυναικείος ρόλος που στο θέατρο έχουν ερμηνεύσει με πολύ μεγάλη επιτυχία τόσο η Βίκυ Σταυροπούλου, όσο και η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.

Συζητήσεις με την παραγωγή έχουνε κάνει όμως και άλλα πολύ μεγάλα ονόματα του θεάτρου και της τηλεόρασης. Ανάμεσά τους ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, η Μαρία Γεωργιάδου η Βάσω Γουλιελμάκη ο Βασίλης Κούκουρας και η Βάνα Ραμπότα.

Μιλάμε για ένα all-star cast από αυτά που σπάνια πια βλέπουμε σε τηλεοπτικές παραγωγές, το οποίο θα συμπληρωθεί με αρκετά νέα παιδιά που γνωρίζουμε κυρίως από το θέατρο, τα οποία θα επιλεγούν μέσα από casting.

Η σειρά θα ολοκληρωθεί σε 24 επεισόδια και θα ξεκινήσει γυρίσματα, καλώς εχόντων των πραγμάτων τον Απρίλιο.

Θυμίζουμε ότι ο Μιχάλης Ρέππας και ο Θανάσης Παπαθανασίου έχουν σχεδόν 30 χρόνια να γράψουν κάτι για την τηλεόραση, με εξαίρεση το Safe Sex στο οποίο όμως είχα την επιμέλεια. Το τελευταίο τους σήριαλ ήταν το «Δις εξαμαρτείν» που προβλήθηκε από το Mega και μάλιστα ήταν ενάντια στο να προβάλλονται οι δουλειές τους σε επανάληψη.

Αυτά όμως ανήκουν στο παρελθόν. Επιστρέφουν στο Mega τόσο με καινούργιο σήριαλ αλλά και με τα παλαιότερα, αφού έδωσαν την άδεια να προβληθούν ξανά τόσο το «Δις εξαμαρτείν», όσο και οι θρυλικές «Τρεις Χάριτες».

-Το ρεπορτάζ είναι του Γιάννη Πουλόπουλου

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !