Όσα θα δούμε απόψε στο «MasterChef»


Άλλες έξι ποδιές έμειναν για να συμπληρωθεί η 24άδα των παικτών του φετινού MasterChef! Απόψε, Τετάρτη 10/2, οι υπόλοιποι 13 υποψήφιοι, που κατάφεραν να αποσπάσουν τα 2 «ναι», καλούνται μέσα σε 60 λεπτά να μαγειρέψουν το καλύτερό τους πιάτο, διεκδικώντας μία και μόνο άσπρη ποδιά.

Έμπνευση, ανταγωνισμός, αυθεντικότητα, ήθος και ευρηματικότητα, είναι τα ζητούμενα. Ο δημιουργός του πιάτου, που θα έρθει μπροστά στους κριτές για δοκιμή με όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά αλλά κυρίως με ξεχωριστή νοστιμιά, θα περάσει κατευθείαν στο σπίτι του MasterChef 5. Δυστυχώς, η τύχη δε θα τους ευνοήσει όλους και κάποιοι θα αποχωρήσουν οριστικά, κάνοντας το ταξίδι τους στην κουζίνα του MasterChef 5 μια δυνατή ανάμνηση.

Οι υπόλοιποι, θα βρεθούν αντιμέτωποι με μια πολύ δυνατή μονομαχία. Δέκα παίκτες θα κληθούν να σχηματίσουν ζευγάρια και να δώσουν – ανά δύο – μία αξέχαστη μαγειρική «μονομαχία» με τους αντιπάλους τους.

Η στιγμή αυτή, λίγο πριν το τελικό ξεκαθάρισμα, θυμίζει την εύθραυστη γαλήνη λίγο πριν την καταιγίδα. Η καθαρή κρίση, το χιούμορ και η πάντα καλή διάθεση των κριτών όμως, ελαφρύνουν την ατμόσφαιρά, όταν χρειάζεται.

Ποιος ή ποια θα φύγει με την ποδιά;

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια