Mατθίλδη Μαγγίρα: «Δικαίωση σε όσους έχουν υποστεί κακοποίηση»

0

Συνέντευξη στο Secret παραχώρησε η Ματθίλδη Μαγγίρα και μεταξύ άλλων,μίλησε για τον χώρο του θεάτρου αλλά και την καταιγίδα καταγγελιών που βγαίνουν καθημερινά κατά ηθοποιών για για και κακοποίηση.

«Ο κόσμος νιώθει αυτή την έλλειψη; Για εμάς, το να μην μπορούμε να έχουμε άμεση επαφή με το κοινό, που είναι η θεία κοινωνία της Τέχνης, είναι πληγή. Οταν πλήττεται ο πολιτισμός σε έναν τόπο, έρχεται η καταστροφή», δήλωσε αρχικά.

Ενώ στην συνέχεια είπε: «Στον καλλιτεχνικό κόσμο επικρατεί κλίμα αβέβαιον. Μόνο από την προσωπική μου εμπειρία μπορώ να σας πω με σιγουριά ότι τα τρία επιδόματα που έχω πάρει, της χαμηλότερης κλίμακας, σίγουρα δεν φτάνουν για να καλύψω τα έξοδα μου για 11 μήνες τώρα που δεν μπορώ να εργαστώ. Αν όλα πάνε καλά, το καλοκαίρι θα συμμετάσχω σε μια επιθεώρηση της Δήμητρας Παπαδοπούλου, ενώ σε λίγο καιρό θα είμαι τηλεοπτικά στο Your Face Sounds Familiar -του ΑΝΤ1», αποκάλυψε.

«Είμαι τυχερή γιατί δεν μου έτυχε ποτέ κάτι τέτοιο. Τα άτομα που έχουν υποστεί κακοποίηση πρέπει να δικαιώνονται. Ο καλλιτεχνικός χώρος δεν αποτελεί εξαίρεση από την υπόλοιπη κοινωνία σε αυτό το θέμα. Αντιθέτως, είναι ένας ισχυρός καθρέφτης της, οπότε φαντάζομαι ότι θα υπάρχουν τέτοια περιστατικά και θλίβομαι γι' αυτό. Κανένας άνθρωπος δεν αξίζει να υποστεί οτιδήποτε δεν θέλει», κατέληξε στο Secret.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !