Η αιχμηρή ανάρτηση της Χρυσηίδας Δημουλίδου για το "ΣΚ Family" και η απάντηση του Χάρη Βαρθακούρη

Μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook ανέβασε η συγγραφέας Χρυσηίδα Δημουλίδου και σχολίασε την στάση του Χάρη Βαρθακούρη στην εκπομπή "ΣΚ Family". Ο γτραγουδιστήςδεν δίστασε και απάντησε. 

"Ο κύριος Βαρθακούρης ξεχνά ότι βρίσκεται ως παρουσιαστής σε τηλεοπτική εκπομπή και όχι σπίτι του και προσβάλλει συνεχώς  την παρουσιάστρια και σύζυγό του γλυκύτατη Αντελίνα που προσπαθεί να σώσει ότι δεν σώζεται…και αυτό δεν τον τιμά ούτε  αρέσει σε μας τις γυναίκες…ας προσέξει λίγο τους τρόπους του....",έγραψε η συγγραφέας. 


Ενώ ο Χάρης Βαρθακούρης απάντησε: "Η κυρία Δημουλίδου ξεχνα ότι δεν μας γνωρίζει και δεν ξερει τους κώδικες που μπορεί να έχουμε η γυναίκα μου κι εγώ ως ζευγάρι.Επισης, ο κύριος Βαρθακούρης δεν γνώριζε ότι εκπροσωπείτε το γυναικείο φύλο και τον γυναικείο πληθυσμό!!Θα του μεταφέρω να φροντίσει να σας ικανοποιεί από την επόμενη φορά κι όταν μου πει να κοιτάτε τη δουλειά σας, θα του βάλω χέρι και θα του θυμίσω ότι εσείς ξέρετε σίγουρα καλύτερα!Σας ευχαριστώ εκ μέρους όλων των αντρών!!"Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Steve 13 είπε…
Δε μου άρεσε ο τρόπος της αλλά τι σχέση έχει ότι έχουν κώδικες επικοινωνίας με το ότι είναι άβολο για τον τηλεθεατή όλο αυτό?