Eurovision: Απειλούν να κάψουν το ΡΙΚ λόγω του "El Diablo"

0

Σάλο προκάλεσε το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision. Το Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου, δέχθηκε απειλητικά  τηλεφωνήματα  που έθεσαν σε κινητοποίηση τις Αστυνομικές Αρχές, σύμφωνα με την εφημερίδα «Πολίτης».

Πιο συγκεκριμένα ,άγνωστοι απείλησαν ότι θα κάψουν το κτήριο γιατί το περιεχόμενο του "El Diablo" μιλάει για τον διάβολο. 

To ΡΙΚ εξέδωσε επίσημη απάντηση αναφέροντας πως οι στίχοι δεν έχουν να κάνουμε με την θρησκεία και την εκκλησία:

«Εξιστορεί την περιπέτεια μιας κοπέλας που βρίσκει τον εαυτό της δέσμια σε μια σχέση εκμετάλλευσης μ' έναν αλήτη, εξού και τον αποκαλεί "El diablo". Πρόκειται για την αιώνια πάλη του κακού με το καλό. Μέσα από αυτή την προβληματική σχέση με σύνδρομα Στοκχόλμης (...) και παρά την παράνοια που βιώνει, στο τέλος λάμπει πάντα η αλήθεια, όπου αποζητά βοήθεια για έξοδο και αποτίναξη των δεσμών σε μια πορεία για ελευθερία.Ειδικά στις μέρες μας, ευελπιστούμε το τραγούδι και η σωστή του ερμηνεία να αποτελέσουν έμπνευση όχι μόνο για γυναίκες αλλά για οποιονδήποτε βιώνει παρόμοιες καταστάσεις», καταλήγει η ανακοίνωση.

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης διοργανώνεται ηλεκτρονική συλλογή υπογραφών διαμαρτυρίας,με σκοπό να ακυρωθεί η συμμετοχή της Κύπρου στον 65ο μουσικό διαγωνισμό.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !