Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Eυχαρίστως θα δούλευα ακόμη μία χρονιά στο "Καφέ της Χαράς"»

0

Για τις δυσκολίες καταστάσεις που βιώνει ο κόσμος αλλα και ο ίδιος λόγω της πανδημίας, αλλά και αν θα ήθελε να συνεχίσει για ακόμη μια χρονιά το "Καφέ της Χαράς" αποκάλυψε ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης στο MyTv.

Τι περιμένετε από την έλευση της νέας χρονιάς;

Κατ’ αρχάς, περιμένω να ξεμπερδέψουμε με την πανδημία και όλο αυτό που συμβαίνει, Να είμαστε όλοι εδώ και να μη λείπει κανένας άμα γίνεται.

Πώς αντιμετωπίζετε την κατάσταση που επικρατεί τον τελευταίο χρόνο;

Προσπαθώ να κρατήσω την αισιοδοξία και την ψυχραιμία μου. Όλο αυτό που συμβαίνει τον τελευταίο χρόνο είναι κάτι πρωτόγνωρο και, σίγουρα, δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα. Δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ, δυστυχώς, ότι θα το ζήσω.

Αναθεωρήσατε τις προτεραιότητες σας ή ήταν οι ίδιες που είχατε και πριν από την πανδημία;

Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα ποτέ τρελές προτεραιότητες στη ζωή μου. Λίγο πολύ, είχα τις βασικές, αυτές που λέμε κλασικές αξίες,, όπως την υγεία, την αγάπη, την οικογένεια. Επομένως, δεν έκανα καμία αναθεώρηση, γιατί δεν έκανα άλλου είδους ζωή. Απλά κατάλαβα πόσο σημαντικά είναι τα παραπάνω και τα επανεκτίμησα.

Το θετικό, εν μέσω αυτής της πρωτόγνωρης κατάστασης, είναι ότι πρωταγωνιστείτε στην κωμική σειρά «Το Καφέ της Χαράς».

Είναι ευλογία που έχουμε αυτή τη σειρά, σε μια τόσο δύσκολη περίοδο, και μπορούμε να δουλεύουμε υπό τις συνθήκες που επικρατούν. Πάρα πολλοί άνθρωποι έχουν χάσει τις δουλειές τους, ο πολιτισμός έχει πληγεί, και όσοι κάνουμε τηλεόραση έχουμε κάπου να δουλεύουμε και να ξεδίνουμε. Από εκεί και πέρα, είναι ο δεύτερος χρόνος που έχει επιστρέψει το «Καφέ της Χαράς», έπειτα από πολλά χρόνια, και λίγο καταλάγιασε μέσα μας η ικανοποίηση του να το ξανακάνουμε. Επίσης, χαίρομαι που βρίσκομαι ξανά με αγαπημένους φίλους και συνεργάτες.

Πάντως, το τηλεοπτικό κοινό, ακόμη μία χρονιά, ανταποκρίνεται θετικά.

Πρόκειται για μία αγαπημένη και έντιμη σειρά, με ένα πολύ δυνατό και καθαρό σενάριο, που μίλησε αμέσως στην καρδιά του Έλληνα.

Ποια στοιχεία κάνουν τη συγκεκριμένη σειρά να είναι διαχρονική;

Το πολύ δυνατό και καθαρό σενάριο, όπως σας ανέφερα προηγουμένως, έχει ευανάγνωστους χαρακτήρες, ήρωες που είναι της διπλανής πόρτας και ιστορίες που αφορούν όλο τον κόσμο. Ακόμα, η σειρά έχει ξεχωριστή ποιότητα.

Η σειρά θα μπορούσε να συνεχιστεί ακόμη μία χρονιά ή καλώς αποφάσισαν ο Χάρης Ρώμας και η Άννα Χατζησοφιά να ολοκληρωθεί φέτος;

Μπορεί να προβάλλεται για πολλά χρόνια ακόμη και το τηλεοπτικό κοινό να την αγαπάει και να τη χαίρεται. Ωστόσο, πιστεύω ότι είναι αναφαίρετο δικαίωμα των δημιουργών να βάζουν τελεία στην εκάστοτε δουλειά. Από εκεί και πέρα, ο καθένας από τους υπόλοιπους συνεργάτες μπορεί να λέει το οτιδήποτε. Προσωπικά, ευχαρίστως θα δούλευα ακόμη μία χρονιά στο «Καφέ της Χαράς», όπως και σε άλλες δουλειές που έχω αγαπήσει και έχω περάσει καλά, σύμφωνα με το περιοδικό My Tv.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !