Δημήτρης Στρέπκος:«Δεν νομίζω να υπάρχει άνθρωπος σε οποιοδήποτε χώρο που να μην έχει δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση ή bullying.»

Χρήστος Παναγούλης
0


Στην εφημερίδα «ON time» παραχώρησε ο Δημήτρης Στρέπκος, ο οποίος μίλησε για τη φιλία του με τον Παναγιώτη Βασιλάκο αλλά και τις δύσκολες στιγμές στο ξεκίνημά του.

Ποια η συνεργασία σου με τον Παναγιώτη Βασιλάκο;

Είμαστε φίλοι, γνωριζόμαστε χρόνια και ήμουν από τους πρώτους που του πρότεινα να γίνει μοντέλο. Κάτι που ο πολύς κόσμος δεν γνωρίζει είναι πως πίσω από αυτήν την πολύ όμορφη εξωτερική εμφάνιση κρύβεται ένας πολύ ευγενικός και μορφωμένος άνθρωπος. Έχουμε κάνει μαζί φωτογράφιση με τα ρούχα μου, καθώς και συμμετείχε σε πασαρέλα μου μαζί με άλλους celebrities. Είναι εξαιρετικά συνεργάσιμος και διαθέτει απίστευτο χιούμορ.


Έβλεπες το «Bachelor»;

Δεν έχω τηλεόραση στο σπίτι, αλλά στο ατελιέ μαζί με την ομάδα μου έχουμε δει αρκετά αποσπάσματα από την εκπομπή. Είχε πολλή πλάκα και θεωρώ πως ο κόσμος που την έβλεπε διασκέδασε. Προσωπικά χάρηκα που ο κόσμος γνώρισε τον Παναγιώτη.


Σε ενδιαφέρουν οι εκπομπές μόδας; Πώς τις σχολιάζεις εσύ ως ειδικός;

Έχω παρακολουθήσει τις περισσότερες και με κάποιες είχα και συνεργασία. Το κοινό σίγουρα ήρθε πιο κοντά στη μόδα, είδε πράγματα, κάποια ευχάριστα, κάποια δυσάρεστα. Σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος. Όμως, επειδή είναι τηλεοπτικό προϊόν, έχουν έντονο το στοιχείο του ριάλιτι για χάρη της θεαματικότητας.


 Θα έλεγες «ναι» σε ένα ρόλο κριτή;

Φυσικά και θα με ενδιέφερε, εφόσον το concept μου ταίριαζε. 

Στο χώρο σου έχεις αντιληφθεί περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης; Είχες προσωπική εμπειρία; 

Δεν νομίζω να υπάρχει άνθρωπος σε οποιοδήποτε χώρο που να μην έχει δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση, η bullying. Ιδιαίτερα όταν ξεκινούσα στο χώρο της μόδας και του θεάτρου, μου συνέβη αρκετές φορές. Όμως, είτε θέμα τύχης ή φυσικής κατασκευής, το απέφυγα επιτυχημένα. Φυσικά, δεν δούλεψα με αυτά τα άτομα και δέχτηκα το τίμημα της άρνησής μου. Δεν μετανιώνω για την επιλογή μου.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !