Βίβιαν Κοντομάρη: Όσα αποκάλυψε για τον ρόλο της στην σειρά «Έρωτας με διαφορά»

Η Βίβιαν Κοντομάρη που φέτος την παρακολουθάμε στον "Έρωτας με διαφορά",μίλησε στο 7 μέρες TV  για την συμμετοχή της στην νέα σειρά του STAR.

Είναι δυνατόν να μπαίνουν ακόμα στεγανά στις σχέσεις;

«Τη ζωή μας πρέπει να τη ζούμε χωρίς στεγανά και στερεότυπα. Οι σχέσεις των ανθρώπων είναι μια ολοένα εξελισσόμενη κατάσταση, Κανείς δεν έχει πραγματικό δικαίωμα να ορίζει ή να επιβάλλει παραμέτρους στο πώς πρέπει να σχηματίζονται, χωρίς να συνυπολογίζει τις επιπτώσεις στις ζωές των ατόμων που συμμετέχουν. Οι σχέσεις -όταν δεν προσβάλλουν τις ζωές των άλλων- είναι ένα προσωπικό ταξίδι με προσωπικό κόστος».

Και η μεγάλη διαφορά ηλικίας;

«Η διαφορά της ηλικίας, όπως κι όλες οι άλλες -μικρές ή μεγάλες- διαφορές στις σχέσεις, αποτελούν πάντα ένα στοίχημα που πρέπει να κερδηθεί και θέλει προσπάθεια, μέρα με τη μέρα. Είναι καθοριστική η ουσιαστική επικοινωνία».

Η Φαίη παροτρύνει τη Ζέτα να απολαύσει αυτόν τον έρωτα;

«Ναι, την παροτρύνει, χωρίς να σκέφτεται πού μπορεί να οδηγήσει αυτό. Για τη Φαίη κυριαρχεί η ανάγκη της φίλης της να ζήσει και να νιώσει ό,τι είχε στερηθεί τα τελευταία οκτώ χρόνια! Εστιάζει στο "τώρα" και αισθάνεται πως η Ζέτα το δικαιούται!».

Η Φαίη είναι single;

«Ναι, αλλά όχι γεννημένη single».

Τι ονειρεύεται και τι ζητάει από τη ζωή της;

«Τα όνειρα της Φαίης δεν διαφέρουν από τα όνειρα κάθε γυναίκας. Θέλει να είναι αυτόνομη οικονομικά ανεξάρτητη. Κυρίως η επιθυμία της είναι να αποκτήσει το δικό της σπίτι και της το εύχομαι!», είπε στο περιοδικό 7 μέρες TV.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια