Σταμάτης Κραουνάκης για Πρωτοψάλτη: Η ρήξη στην σχέση τους και το εξώδικο

1

 


Καλεσμένος στο "The 2Night Show" με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν χθες το βράδυ ο Σταμάτης Κραουνάκηςμ  Ο τραγουδιστής μέσα σε όλα,μίλησε για την εμφάνιση της Άλκηστις Πρωτοψάλτη σε καρότσα φορτηγού την περίοδο του πρώτου lockdow όπου τραγουδούσε. 

«Δεν επιτέθηκα ποτέ στην αγαπημένη μου φίλη αλλά Σάββατο του Λαζάρου επάνω στο κάρο του Δήμου να χοροπηδά μπροστά από την κυβέρνηση που σιχαίνομαι χωρίς να έχω ερωτηθεί εάν θέλω να παιχτεί το έργο μου με τέτοιο τρόπο… Αν με είχε ρωτήσει, δεν θα έλεγα όχι. Εφόσον θα δεν θα είχα πει όχι, δεν θα μπορούσα και μετά να αντιδράσω με αυτήν την συνθήκη που δεν ήταν τόσο δική της απόφαση. Με πείραξε ότι το είδα εγώ κι όλος ο κόσμος αυτό το «τέρας», με ένα τραγούδι που έχει υποστηριχτεί συναισθηματικά από τέσσερις γενιές Ελλήνων.

Αυτή η κίνηση δεν έκανε κανένα χαρούμενο και κατ’ αρχήν ούτε εμένα που το έχω γράψει. Αν με ρωτούσε ότι θα πάει με ένα φορτηγό να παίξει τραγούδια μας στις γειτονιές, θα της έλεγα πες τα κυρά μου. Δεν έχουμε μιλήσει με την Άλκηστη, έγινε σοβαρή ρήξη εκείνη την ημέρα. Δεν της κρατώ κακία.»

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. στην εκπομπη πριν τον κραουνακη ηταν καλεσμενη η Καιτη κωνσταντινυ και ρωτηθηκε και για τις προσφατες καταγγελιες παρενοχλησης στον καλλιτεχνικο χωρο.

    ΩΣΤΟΣΟ ο κραουνακης δεν ρωτηθηκε για αυτο το θεμα κι ενω εχει παρει ηδη θεση υπερ του Κιμουλη! για μενα ειναι φαουλ του Γρηγορη αυτο.
    δεν συζητω για τον κραουνακη, που ολα του φταινε και εχει το "θαρρος" να πει την αποψη του , ενω για το θεμα που καει, δεν εκφερει αποψη στην εκπομπη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !