Αποχώρησε από τον αέρα η Βάσια Τριφύλλη – «Με συγχωρείτε, δεν είμαι καλά»

Χρήστος Παναγούλης
0


Στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα» βγήκε τηλεφωνικά η Βάσια Τριφύλλη, προκειμένου να μιλήσει για την καταγγελία της Άννα Μαρίας Παπαχαραλάμπους, της Πηνελόπης Αναστασοπούλου και της Λένας Δροσάκη, σε βάρος γνωστού ηθοποιού. 

«Πραγματικά επεσα από τα σύννεφα, δεν τα ήξερα. Εγώ είμαι πιο μεγάλη από τον άνθρωπο που λέμε και δεν έχει τύχει ποτέ να είχε τέτοια φόρτσα να κάνει ή να πει κάτι σε μένα. Ήμασταν φίλοι. Δεν πρόλαβα να ακούσω στη διάρκεια των προηγούμενων χρόνων ότι εξελίχθηκε έτσι το άτομο. Δεν έχω ιδίαν αντίληψη των πραγμάτων», ανέφερε αρχικά η Βάσια Τριφύλλη. 

Μετά από λίγα λεπτά ωστόσο, η αγαπημένη ηθοποιός ένιωσε μια έντονη αδιαθεσία, με αποτέλεσμα να διακόψει απότομα την τηλεφωνική σύνδεση: «Αχ, παιδιά, με συγχωρείτε. Δεν είμαι καλά. Δεν αποφεύγω να απαντήσω. Πάρτε με αργότερα. Θέλω να κλείσω, συγνώμη», είπε χαρακτηριστικά.

Η εξέλιξη αυτή μάλιστα ανησύχησε την Σίσσυ Χρηστίδου και την υπόλοιπη ομάδα της εκπομπής, με την παρουσιάστρια να μην μπορεί να κρύψει την ταραχή της. «Παιδιά, πάρτε την και εσείς την γυναίκα, μήπως μπορούμε να την βοηθήσουμε σε κάτι. Τρόμαξα τώρα και γω», ανέφερε η Σίσσυ Χρηστίδου.


              

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !