Τα έξι θεμέλια του ριάλιτι!

0

Πρόκειται για ένα φορμάτ που έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και θα δοκιμάσει 12 ζευγάρια, τις μεταξύ τους σχέσεις, αλλά και τα θεμέλια της αγάπης τους.

Το Battle of the Couples έχει κάποια πολύ ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που το διαφοροποιούν από οτιδήποτε έχουμε δει έως τώρα! Οι συμμετέχοντες μπαίνουν στη βίλα ως ζευγάρια, δεν τους λείπει το φαγητό ή οτιδήποτε άλλο και ζουν σε ένα πολύ ωραίο περιβάλλον με όλες τις ανέσεις. Όμως, για να καταφέρουν να φτάσουν μέχρι το τέλος και να φύγουν με το μεγάλο χρηματικό έπαθλο, πρέπει να παραμείνουν ενωμένοι! Η σχέση τους πρέπει να στηρίζεται σε 6 βασικά θεμέλια!

ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ-ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ-ΑΦΟΣΙΩΣΗ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ-ΑΝΤΟΧΗ. Μόνο έτσι θα καταφέρουν να ανταπεξέλθουν στις δοκιμασίες του BOTC, που στηρίζονται σε αυτά ακριβώς τα θεμέλια. Στη διάρκεια αυτής της περιπέτειας, τα ζευγάρια, θα κάνουν συμμάχους κι εχθρούς, θα χαράξουν στρατηγική και θα καταλάβουν ότι στο τέλος μπορούν να στηριχθούν μόνον ο ένας στον άλλο!

Τα ζευγάρια

Ο τηλεθεατής θα ταυτιστεί με τα ζευγάρια και αυτό ακριβώς είναι το ενδιαφέρον του νέου reality του Alpha: Τα ζευγάρια είναι νέοι άνθρωποι που βλέπουμε πρώτη φορά στην τηλεόραση και μπορούμε να δούμε τον εαυτό μας σε αυτά και τις αληθινές σχέσεις τους. Επίσης οι δοκιμασίες δεν εξαντλούν τα ζευγάρια, ούτε παλεύουν για τα προς το ζην, αλλά μόνο για να μην χάσουν ή να κερδίσουν περισσότερα χρήματα. Ορισμένα από τα ζευγάρια που θα συμμετέχουν στο reality έχουν ήδη βγει στη δημοσιότητα. Έρχονται από κάθε γωνιά της Ελλάδας αλλά κι εκτός Ελλάδος, και θα βάλουν την αγάπη τους πάνω από κάθε δοκιμασία ώστε να κερδίσουν το μεγάλο χρηματικό έπαθλο και να γίνουν το ζευγάρι της χρονιάς!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !