Νίκος Χαρδαλιάς: Η επίθεση που βίωσε μπροστά στα μάτια της κόρης του

0

 


Ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς βρέθηκε καλεσμένος χθες το βράδυ στο «Ενώπιος Ενωπίω». Ο Υφυπουργός απαντησε για την λεκτική επίθεση που δέχθηκε στην  Θεσσαλονίκη τον περασμένο Ιούνιο και πως αντέδρασε.

«Στενοχωρήθηκα από την επίθεση γιατί ήταν η κόρη μου μπροστά και τρόμαξε. Πραγματικά δεν το περιμέναμε. Δε σου κρύβω πως εγώ από την αρχή της ενασχόλησής μου με τα κοινά δεν έχω αλλάξει συνήθειες.

Προσπαθώ να είμαι δεκτικός. Δεν πιστεύω πολύ στην ανάγκη να υπάρχει ασφάλεια δίπλα μου. Αλλά τελικά αποδεικνύεται πως εκεί έξω υπάρχουν άνθρωποι που αντιδρούν διαφορετικά και ίσως και επικίνδυνα για τον συνάνθρωπο. Δε θέλω να μπω στην ουσία της συζήτησης.

Υπάρχει δικαστική εξέλιξη πάνω σε αυτό το θέμα. Αυτό που θέλω να πω είναι μακάρι τη συγκεκριμένη να τη βοηθήσει ο Θεός να μπορέσει να έχει ξεπεράσει τα προβλήματα τα οποία έχει και να αντικρύσει την ίδια κοινωνία. Γιατί αυτό το σκηνικό δεν έγινε μόνο μπροστά στην κόρη μου, αλλά μπροστά και στο μικρό της παιδί» είπε ο Νίκος Χαρδαλιάς

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !