Ξέσπασε ο Στράτος Τζώρτζογλου για τις καταγγελίες: «Δεν αντέχω όλη αυτή τη βρωμιά»

Καλεσμένος στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα ήταν ο ηθοποιός Στράτος Τζώρτζογλου και μεταξύ άλλων μίλησε για όλες τις καταγγελίες που ακούμε τις τελευταίες εβδομάδες από ηθοποιούς. 

«Αν θέλουμε μια κοινωνία πραγματικά υγιή όλο αυτό πρέπει να σταματήσει. Αρκετά προβλήματα έχουμε με τον κορονοϊό ή με διάφορα άλλα πράγματα να μη βάζουμε κι εμείς αυτό το πράγμα που δεν μπορεί κανείς ούτε να το κατονομάσει. Είναι πολύ μαύρο, για αυτό όσοι ξέρουν είναι χίλιες φορές προτιμότερο να βγουν και να πουν «το ήξερα αλλά δεν μίλαγα για διάφορους λόγους… συγγνώμη και να τα πουν όλα.

Να πάει στην Κυβέρνηση, γιατί στο τέλος θα βγούμε στο δρόμο και θα αποδίδουμε μόνοι Δικαιοσύνη. Τελεία. Δεν αντέχω με αυτή τη βρωμιά άλλο», είπε φανερά εκνευρισμένο. «Κι εγώ είχα κάποιες παρενοχλήσεις αλλά μπορούσα να πω «άντε γεια, είμαι ο Τζώρτζογλου.Από μικρός τα βλέπω, είχα συγγενικά πρόσωπα που είχαν υποστεί παρενοχλήσεις. Ο ηθοποιός ανέφερε επίσης ότι είδε τον φόβο στα μάτια της Τζένης Μπότση σε κάποια συνεργασία τους χωρίς να ήξερε τι της είχε συμβεί.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια