Αθήνα Οικονομάκου: «Δεν δέχομαι από όλους να μιλούν για αξιοπρέπεια και ήθος»

0

Πλέει σε πελάγη ευτυχίας η Αθήνα Οικονομάκου μιας και περιμένει το δεύτερο παιδάκι της. Η γνωστή ηθοποιός, παραχώρησε συνέντευξη στο "The Tonight Show " με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε μέσα σε όλα για τις καταγγελίες των ηθοποιών που έχουν υποστεί οποιαδήποτε μορφής βία από συναδέλφους τους.

«Όλες οι καταγγελίες και όσα αποκαλύφθηκαν ήταν κάτι που δεν το περίμενε κανείς γιατί συνήθως όλα αυτά κουκουλώνονται και καλύπτονται στον χώρο μας. Με πρόσχημα την Τέχνη συμβαίνουν εγκλήματα, χρόνια τώρα και το γνωρίζουμε πολλοί για να μην πω όλοι. Δηλαδή, εγώ από τη σχολή ήξερα για ονόματα, ανθρώπους ότι είναι δύσκολοι άνθρωποι, είναι δύστροποι και άνθρωποι ψυχικά ασθενείς. Για χρόνια, στον χώρο μας, κυρίως του θεάτρου, υπάρχει η αίσθηση ότι αν δεν "πονέσεις", αν το "είναι" σου δεν γίνει ένα με το πάτωμα... τι σημαίνει αυτό; Πραγματικά συμπεριφορές που σε συντρίβουν. Υπάρχουν τρόποι, διδασκαλίες και μέθοδοι που χρησιμοποιούνται με κάποιον τρόπο, από κάποιους ανθρώπους που πραγματικά σε κάνουν να νιώθεις ότι αν δουλεύεις με κάποιους ανθρώπους θα πρέπει να το περάσεις κι αυτό, γιατί έτσι έρχεσαι πιο κοντά στον ρόλο και την Τέχνη" ανέφερε μεταξύ άλλων, ενώ παράλληλα δεν δίστασε να πετάξει τα βέλη της και σε εκείνους που με δηλώσεις τους έχουν σταθεί στο πλευρό των θυμάτων τις τελευταίες ημέρες ενώ και οι ίδιοι έχουν υπάρξει με τον τρόπο τους βίαιοι.


Συνήθως δεν μιλάνε σε αυτό τον χώρο, γιατί όσοι προέβαιναν σε τέτοιες πράξεις ήταν πολύ μεγάλα ονόματα του χώρου που δεν τολμούσες να διανοηθείς ότι θα πήγαινα για παράδειγμα σε μια δουλειά πριν 10 χρόνια, θα μου φερόταν ο άλλος έτσι και θα τολμούσα να μιλήσω. Ποιος θα με πίστευε; Ποιος θα με καταλάβαινε; Θα έλεγαν ότι προκαλώ, αυτά τα κλασσικά που πλέον είναι ξεπερασμένα. Καλό είναι, επειδή έχει δοθεί πολύ μεγάλη έμφαση στον συγκεκριμένο χώρο και δεν είναι όλοι ψυχικά άρρωστοι, να μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Καλό είναι να μιλήσουν οι περιπτώσεις που πραγματικά αξίζει να μιλήσουν, να μη γίνει όλο αυτό μια υπερβολή που τα σημαντικά γεγονότα θα σκεπαστούν από πολλά πολλά μικρά που δεν χρειάζεται να ειπωθούν [...] Να μη μιλάμε όλοι και για όλα απλώς για να λάβουμε λίγο φως παραπάνω και εμείς. Να μιλάμε και όλοι, αλλά δεν χρειάζεται αυτή τη στιγμή να παίρνουν μεγαλύτερη έκταση ιστορίες και από ανθρώπους που δεν θα έπρεπε να μιλάνε και πολύ. Κάποιοι από αυτούς που μιλάνε δεν θα έπρεπε να μιλάνε γιατί κάποιες φορές έχουν φερθεί ίδια και χειρότερα. Δεν δέχομαι από όλους να μιλούν για αξιοπρέπεια και ήθος, όχι γιατί έχουν προβεί σε αντίστοιχου είδους συμπεριφορές... αλλά ας βγουν τα σημαντικά. Αν αυτό ξεχειλώσει πάρα πολύ θα υπάρξουν σημαντικές ιστορίες και περιπτώσεις που θα χαθούν και δεν θα δώσει κανείς σημασία στις επόμενες. Δεν είναι μόδα, ήταν η στιγμή να γίνει» τόνισε μεταξύ άλλων.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !