Ιωάννα Μαλέσκου: «Δεν θέλω να φανταστώ ότι θα το βιώσω ξανά, ήμουν αβοήθητη και μόνη»

Χρήστος Παναγούλης
1


Σε μια πρωτοφανή εξομολόγηση προχώρησε η Ιωάννα Μαλέσκου στον αέρα της εκπομπής της. Η παρουσιάστρια βρέθηκε αποκλεισμένη στο σπίτι της από την χθεσινή κακοκαιρία, με αποτέλεσμα να διανυκτερεύσει σε ξενοδοχείο.

«Θα καθίσω γιατί έχω πολλά να πω. Χθες ήταν για μένα μια πολύ πολύ πολύ κακή μέρα, την οποία δεν θέλω να φανταστώ ότι θα βιώσω ξανά. Όχι μόνο για μένα και για πολλούς κατοίκους των βορείων προαστίων. Συνειδητοποίησα πόσο σημαντικό είναι το να έχεις ρεύμα, θέρμανση, ζεστό νερό.

Χρειάστηκε κι εγώ, όπως και πολύς κόσμος ακόμα, να μείνουμε σε ξενοδοχείο χθες και κυριολεκτικά να κάνουμε ένα σχέδιο απεγκλωβισμού μέσα στη νύχτα, στο σκοτάδι, με τα κινητά, παγωμένοι, να πρέπει να φύγουμε από εκεί που μέναμε γιατί το χιόνι ήταν μέχρι το γόνατο. Χθες πέρασα έναν γολγοθά.

Δεν φανταζόμουν ότι χθες ξυπνώντας και περιμένοντας κάποιος να έρθει να με πάρει για να έρθω στο στούντιο, η μέρα μου και η νύχτα μου θα κυλούσε με τέτοιον τρόπο που να νιώθω αβοήθητη σε ένα σπίτι παγωμένο χωρίς θέρμανση και χωρίς κεράκια. Αισθάνθηκα χθες πολύ αβοήθητη, μόνη και αποκλεισμένη», ανέφερε η Ιωάννα Μαλέσκου.

               

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !