Χάρης Ρώμας: «Φυσικά και μου έχει συμβεί και ήταν πολύ σοκαριστικό»

Στην κάμερα του «Έλα χαμογέλα» και τον δημοσιογράφο Οδυσσέα Μητσόπουλο μιλησε ο Χάρης Ρώμας όλες τις καταγγελίες που βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας για ηθοποιούς. Μάλιστα,ο ίδιος παραδέχθηκεπως έχει βιώσει κάτι αντίστοιχο.

«Εξοργίζομαι για όσα μαθαίνω. Όχι πως δεν ήξερα ότι σε ευάλωτες δουλειές όπως είναι αυτή που κάνουμε εμείς θα βρεθούν και άνθρωποι που θα σε εκμεταλλευτούν. Αυτή τη στιγμή το πληρώνουν έτσι και αλλιώς αυτοί οι άνθρωποι είτε ποινικά ασκηθεί δίωξη, που από ότι φαίνεται παραγράφονται οι περισσότερες περιπτώσεις αν όχι όλες, είτε έχοντας τη γενική κατακραυγή πάνω από το κεφάλι τους. Επειδή είναι δακτυλοδεικτούμενοι και κάποιοι εξ αυτών έχουν παιδιά σε νεαρές ηλικίες που δεν θα ήθελαν να τους συμβούν αυτά για τα οποία καταγγέλλονται»,είπε αρχικά ενώ συνέχισε λέγοντας 

«Σε όλους μας έχει συμβεί. Και βέβαια έχει συμβεί και σε μένα και πάνω από μια φορά. Φυσικά και μου έχει συμβεί και ήταν πολύ σοκαριστικό. Αντέδρασα! Ήταν ο χαρακτήρας μου, ήταν η κατάσταση τέτοια που μπόρεσα να πω όχι. Να το ξεκόψω και να σπρώξω το συγκεκριμένο πρόσωπο, στη μία περίπτωση, και να φύγω» παραδέχθηκε με ειλικρίνεια ο δημοφιλής καλλιτέχνης. «Ξέρετε πόσα νέα παιδιά έχω βγάλει. Δεν υπάρχει, όμως, ένα το οποία να βγει και να πει ότι ο Χάρης Ρώμας δεν μου φέρθηκε σαν πατέρας! Δεν υπάρχει ένα»!

«Εσύ ο ίδιος καθορίζεις τους όρους του παιχνιδιού. Εσύ ο ίδιος καθορίζεις πόσο πολύ θέλεις να σε θυμούνται σαν μια φωτεινή περίπτωση στη ζωή τους και πόσο πολύ θες να είσαι μια σκοτεινή περίπτωση στη ζωή τους»,είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια