Κώστας Τσουρός: «Δεν είμαι εγώ για να βγάλω τα άπλυτα του καθενός στη φόρα»

Στην Ελεονώρα Μελέτη και τα «Μεσάνυχτα» βρεθηκε καλεσμένος ο Κώστας Τσουρός. Ο γνωστός δημοσιογράφος μετακυ άλλων,μίλησε για την παρεξήγηση που είχε στον αέρα της εκπομπής "Καλύτερα δεν γίνεται" με τον Αλέξη Γεωργούλη,λέγοντας: «Ήταν μια άτυχη στιγμή, τα πράγματα ήρθαν έτσι αλλά νομίζω ότι το διαχειρίστηκα πολύ καλά. Μετά το τέλος της εκπομπής είπαμε μια κουβέντα παραπάνω, μετά μιλήσαμε ώρες στο τηλέφωνο για να το λύσουμε. Αυτό που έμεινε είναι ότι ήμουν εμπαθής απέναντί του. Εγώ απλά κάνω τη δουλειά μου. Καταλαβαίνω ότι είχε ακούσει πολλά. Πολλοί συνεντευξιαζόμενοι έρχονται με προκαθορισμένες ερωτήσεις, εγώ δεν το δέχομαι. Αν θέλω να ρωτήσω κάτι θα το κάνω. Έχουν υπάρξει περιπτώσεις που διακόπηκε το γύρισμα και που δεν τελείωσε ποτέ. Ή που συνεχίστηκε αλλά δεν βγήκε προς τα έξω το συμβάν. Δεν είμαι εγώ για να βγάλω τα άπλυτα του καθενός στη φόρα».

«Έχουν πέσει τηλέφωνα για πράγματα που έχω πει σε σχολιαστικές εκπομπές και αισθάνομαι πολύ αμήχανα. Διαχωρίζει την προσωπική από την επαγγελματική μου ζωή. Αυτό που λέω είναι η άποψή μου κατά 98%. Το 2% είναι όταν μου έτυχε να μην θέλω να πω κάποια πράγματα αλλά να πρέπει να τα πω. Ήταν κατεύθυνση από πιο πάνω και ήταν συγκεκριμένα πράγματα που έχω μετανιώσει πολύ», αποκάλυψε και συνέχισε:

«Είναι η μοναδική φορά που έχω μετανιώσει για λεγόμενά μου. Ήταν πολύ άδικο και τα είχα παραφουσκώσει. Δεν το έχω πει ποτέ, δεν μου έχει δοθεί η ευκαιρία να απολογηθώ γιατί δεν τον έχω δει τον άνθρωπο από τότε. Είναι ο Αντώνης Ρέμος. Είχα πει πολύ αυστηρά πράγματα και είναι το μόνο για το οποίο έχω αισθανθεί άσχημα. Είχαν φτάσει στα αυτιά μου κάποια πράγματα και δεν ξέρω και αν είναι αλήθεια, αλλά ήταν η μοναδική περίπτωση που έχω μετανιώσει». 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια