Η αποκάλυψη του Αντρέα Αθανασόπουλου για την Βίκυ Καγιά!

0

Ο φιναλίστ του GNTM 3 Αντρέας Αθανασόπουλος βρέθηκε στον χθες το βράδυ στον καναπέ του "The 2Night Show " και μίλησε για την εμπειρία του στον διαγωνισμό μόδας.

Ο ίδιος αποκάλυψε πως δεν ηταν σίγουρος ότι θα μπει στο σπίτι του GNTM όταν δήλωνε συμμετοχή, ενώ για τα σχόλια που άκουσε πως μέσα στο παιχνίδι ήταν  γκρινιάρης, ανάφερε: "Έτσι όπως φάνηκε ήμουν. Δεν λέω ότι δεν ήμουν αλλά θα μπορούσε να υπάρχει κάτι να το ισορροπεί. Δεν ήμουν μόνο αυτό. Κι αυτό που ξεχνάει πολλές φορές ο κόσμος είναι το ότι καλώς ή κακώς κρίνουν εύκολα, βλέπουν ένα γύρισμα δυο ωρών που εμείς θέλουμε τρεις μέρες να το κάνουμε και είναι λογικό να χάνουν και πολλά πράγματα και να μην δικαιολογούν καταστάσεις. Όταν είσαι έγκλειστος σε ένα σπίτι και δεν έχεις να κάνεις κάτι για να ξεφύγει το μυαλό σου, και οι άνθρωποι που είναι πίσω από τις κάμερες είναι επαγγελματίες σε αυτό που κάνουν και βρίσκονται εκεί για κάποιο λόγο και σε ρωτάνε με συγκεκριμένο τρόπο, είναι λογικό να αντιδράς περισσότερο".

Για την Βίκυ Καγιά δήλωσε οτι :Στην αρχή μπορεί να ήμουν ο αγαπημένος της Βίκυς Καγιά, αλλά κάπου στα μέσα άλλαξε προτίμηση, μετά μιλούσα πολύ για να της αρέσω".

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !