Πηνελόπη Πιτσούλη: «Όποιος έκανε κακό να τιμωρηθεί»

0

Μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας η πρωταγωνίστρια της σειρά  «Χαιρέτα μου τον πλάτανο», Πηνελόπη Πιτσούλη μίλησε για την πρωτοφανείς κατάσταση που βιώνει ο χώρος του θεάτρου. 

«Δεν ήμουν με τίποτα υποψιασμένη. Δεν μου έτυχε ποτέ τίποτα και δεν αμφιβάλω για τίποτα από όλα όσα λένε τα κορίτσια. Είμαι με τις γυναίκες. Μαζί τους είμαι γιατί είμαι μάνα, γιαγιά, έχω αγόρι και δυο εγγονές και υποστηρίζω τα κορίτσια και δεν ψάχνω να βρω αυτό που λένε «μα, τώρα το θυμήθηκε;». Ναι, τώρα το θυμήθηκαν. Δεν μπορεί να είσαι με το μέρος του θύτη. Είσαι με το θύμα. Για μένα αυτά τα πλάσματα είναι θύματα και κακώς τόσο καιρό το κρατούσαν μέσα τους»,είπε αρχικά. 

Ενώ για τον γνωστό ηθοποιό που κατηγορείται τόνισε:«Με τον συνάδελφο, δεν είχαμε συναντηθεί ποτέ, δεν είχαμε δουλέψει ποτέ μαζί. Ευγενικός, καλός μια χαρά. Όταν λοιπόν σου λένε, έγινε αυτό, έχω μέσα μου μια θλίψη που νιώθω άσχημα και λέω δεν θέλω να ακούσω, να ξέρω. Η θέση μου για όλο αυτό που γίνεται είναι ότι πρέπει να τιμωρηθούν».

 «Την ερχόμενη εβδομάδα ξεκινάμε τα γυρίσματα. Τι να πω… δεν ξέρω. Δεν γίνονται αυτά μόνο στο θέατρο, παιδιά. Ας είναι το τελευταίο κακό που βρήκε τον τόπο μας», είπε για την συνέχεια της σειράς.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !