Αλέξης Κούγιας: Μεγάλη ένταση και στο Πρωινό, έκλεισε πάλι το τηλέφωνο


Στο Πρωινό, ο Αλέξης Κούγιας μίλησε τηλεφωνικά το πρωί της Τρίτης, ωστόσο, κατά τη διάρκεια της κουβέντας οι τόνοι ανέβηκαν αρκετές φορές και η συζήτηση ολοκληρώθηκε ξαφνικά, όταν ο κ. Κούγιας έκλεισε το τηλέφωνο.

Όταν ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να διαβάσει απόσπασμα από το κείμενο που έγραψε στο facebook, για τις απειλές που δέχεται, ο γιος του Αλέξη Κούγια, Χρήστος, δημιουργήθηκε η πρώτη μεγάλη ένταση.

Αλέξης Κούγιας: Ή θα την διαβάσετε ολόκληρη ή θα αποχωρήσω.
Γιώργος Λιάγκας: Κύριε Κούγια σας παρακαλώ!
Αλέξης Κούγιας: Ή θα την διαβάσετε ολόκληρη ή θα αποχωρήσω! Ξεκινήστε ολόκληρη από την αρχή.

Το κείμενο που έγραψε ο Χρήστος Κούγιας

«Από την ώρα που βγήκε η συνέντευξη του πατέρα μου στο MEGA, δεχόμαστε κριτικές, απειλητικά μηνύματα κ.ο.κ εγώ και η αδελφή μου από τον κάθε «κανένα». Σε όλους εσάς που δήθεν ενοχληθήκατε και ανεβάζετε απόψεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, από φίλους μέχρι και άκυρους, έχω να σας πω ορισμένα πράγματα.

Θα ήθελα να τονίσω ότι τόσο εγώ όσο και η μητέρα μου και η αδελφή μου και κυρίως ο πατέρας μου, ΣΑΣ ΈΧΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ. Αδιαφορούμε πλήρως για την άποψη σας και στηρίζουμε στο έπακρον τον καλύτερο και πιο ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ δικηγόρο στην Ελλάδα – που τυχαίνει να είναι και πατέρας μας. Πήρε αυτή την υπόθεση γιατί έτσι γουστάρει, γιατί δεν σας βλέπει καν και γιατί είναι ο μεγαλύτερος μάγκας στην Ελλάδα.
Κάθε άνθρωπος, ας είναι και κατά συρροή δολοφόνος, έχει δικαίωμα υπεράσπισης. Σε αντίθετη περίπτωση δεν θα υπήρχαν δικαστήρια ούτε δικηγόροι και θα επικρατούσε ένας πανικός. Όποιος παίρνει τον πατέρα μου δεν είναι ένοχος, απλώς επιλέγει τον ΚΑΛΥΤΕΡΟ για να τον υπερασπιστεί. Δεν ορίζει ο δικηγόρος ποιος θα δικαιωθεί η καταδικαστεί, άλλα το δικαστήριο.
Άμα η κοινή λογική δεν σας καλύπτει, σας προκαλώ να συνεχίσετε τα ποσταρίσματα και τις απειλές όμως πρέπει να σας ενημερώσω ότι εμένα και την Μάιρα δεν μας αγγίζει τίποτα, και δεν μπορεί κανείς να μας χρησιμοποιήσει για να βλάψει τους γονείς μας».

«Το σιχαμένο είναι ότι αυτοί που το κάνουν αυτό δεν το κάνουν σε μένα. Νομίζουν ότι απειλώντας τα παιδιά μου με τέτοιο χυδαίο τρόπο», τόνισε ο Αλέξης Κούγιας.

Λίγα λεπτά αργότερα, όταν αναφέρθηκε από τους παρουσιαστές ότι υπάρχουν καταγγελίες για τον κ. Λιγνάδη, ο κ. Κούγιας ζήτησε συγκεκριμένα ονόματα. Μια παρέμβαση της Φαίης Σκορδά, όμως, προκάλεσε νέα ένταση.

«Την προηγούμενη φορά που παρενέβητε με αυτόν τον τρόπο στη συνομιλία μας, αποχώρησα. Να σέβεστε τον συνομιλητή σας και ειδικά αυτόν που συνομιλεί μαζί σας. Να σέβεστε εμένα. Σας παρακαλώ πολύ!», είπε ο Αλέξης Κούγιας.

«Επόμενη διακοπή, από τον Γιώργο Λιάγκα αυτή τη φορά, έκανε έξαλλο τον κ. Κούγια. «Θα ακούσετε την τοποθέτησή μου; Έχω σοβαρότερα πράγματα να κάνω. Αν θέλετε να συνεχίσουμε τη συζήτηση. Παρακαλώ πολύ! Θα κλείσω, γεια σας. Ευχαριστώ πολύ», είπε και έκλεισε το τηλέφωνο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια