Νίκος Πουρσανίδης: «Είχε λείψει όλα αυτά τα χρόνια η μυθοπλασία»

0


Ο ηθοποιός Nίκος Πουρσανίδης τη φετινή τηλεοπτική σεζόν βρίσκεται στην νέα σειρά του Μεγάλου Καναλιού, «Έξαψη» και μιλώντας στο Τηλέραμα, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον ρόλο του. Ενώ παράλληλα,αποκάλυψε τι προκαλεί στον ίδιο εξαψη.

Τι σας αρέσει στον ρόλο του Κω­στή;

«Το ότι είναι πολύπλοκος και απρό­βλεπτος χαρακτήρας. Έχει μια σκο­τεινιά και μια φαινομενική ηρεμία, που όμως δεν ξέρεις πού θα οδη­γήσει. Είναι ένας... δεν θέλω να πω "καταραμένος" καλλιτέχνης, που έχει ζήσει πάρα πολλά με τη φήμη, με το αλκοόλ, και όλο αυτό είναι πολύ αβανταδόρικο νια μένα. Ο Κωστής προσπαθεί να κάνει το σωστό, αλλά υπάρχει πολλή έντα­ση από κάτω και κρατιέται για να μην ξεσπάσει».

Γιατί επέστρεψε στο Ναύπλιο; 

«Γυρίζει εκεί όπου ξεκίνησε το κα­κό για εκείνον. Πρέπει να αντιμε­τωπίσει το παρελθόν του. Έρχεται για να κάνει ένα ξεκαθάρισμα λογαριασμών, που δεν ξέρουμε πού θα οδηγήσει. Οποιοσδήποτε κά­νει ένα ξεκαθάρισμα δεν έρχεται σε σύγκρουση;»

Έχετε κάνει τέτοια ξεκαθαρίσμα­τα;

«Έχω κάνει, ναι, γιατί θέλω να αντιμετωπίζω τα θέματα και να λύνονται. Δεν έχω όμως τη σκο­τεινιά που έχει ο Κωστής. Έχω φύ­γει τέσσερα χρόνια στην Αγγλία και, όταν γύρισα, πράγματα που μπορεί να με θύμωναν πριν δεν εί­χαν μετά καμία σημασία. Ένιωσα ότι και εγώ είχα μια λάθος οπτι­κή του εαυτού μου. Είναι πολύ ση­μαντικό να φεύγεις, να ανοίγεσαι στον κόσμο και να καταλαβαίνεις τη δική σου δύναμη, το δικό σου μέγεθος, και να παίρνεις τα πράγ­ματα από την αρχή. Τώρα νιώθω ότι πατάω πολύ πιο γερά στα πό­δια μου».

Μαρίνα ή Εβίτα; Ποια θα διαλέξει ο Κωστής;

«Πιστεύω ότι δεν μπορεί να συνε­χίσει εάν δεν κάνει ξεκαθάρισμα με την Εβίτα. Η Μαρίνα είναι η μόνη που του δίνει χωρίς να ζη­τάει κάτι από αυτόν, οπότε εγώ σαν Νίκος εκεί θα πήγαινα! Πρέ­πει να προχωράς στη ζωή, αλλιώς είσαι επιρρεπής στο να κάνεις τα ίδια λάθη».

Σας έχει συμβεί σε προσωπικό επί­πεδο να βρεθείτε «κολλημένος» σε ένα άτομο;

«Να μείνω παραπάνω με έναν άν­θρωπο από όσο θα έπρεπε, μπο­ρεί, αλλά όλοι το έχουμε κάνει αυ­τό. Να ξαναγυρίσω, όχι. Για μένα, όταν τελειώνει κάτι, τελείωσε».

Εσάς τι σας προκαλεί... έξαψη;

«Το να δοκιμάζω και να μαθαί­νω καινούρια πράγματα, να προ­καλώ τον εαυτό μου. Εγώ στη ζωή μου δεν λέω καθόλου τη λέ­ξη "δύσκολο", γιατί δεν πιστεύω πως υπάρχουν δύσκολα πράγμα­τα, μόνο πράγματα που ξέρεις και που δεν ξέρεις».

Τα χρόνια της κρίσης το θέατρο έσωσε τους ηθοποιούς. Τον και­ρό της πανδημίας το κάνει η τηλε­όραση. Πώς βλέπετε την επόμενη μέρα για το θέατρο;

«Είχε λείψει όλα αυτά τα χρόνια η μυθοπλασία. Έπρεπε να έρθει η στιγμή να επιστρέψουν οι ηθο­ποιοί που έκαναν περισσότερο θέ­ατρο στην τηλεόραση, με καλές σειρές. Την επόμενη μέρα το θέ­ατρο θα πρέπει να ξανακερδίσει το στοίχημα με τον κόσμο. Θα πρέπει να κερδηθεί η εμπιστοσύ­νη από την αρχή», λέει ο ηθοποιός στο Τηλέραμα.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !