Ποιους υποδέχεται απόψε η Ελεονώρα Μελέτη;

Χρήστος Παναγούλης
0


Η Ελεονώρα Μελέτη και τα «Μεσάνυχτα» έρχονται απόψε στη 01:00 από τη συχνότητα του Alpha με εκλεκτές καλεσμένες.

Η Μάρα Μεϊμαρίδη, η συγγραφέας του best seller «Οι μάγισσες της Σμύρνης», στην πιο αποκαλυπτική της συνέντευξη. Μιλάει για τις μεταφυσικές της ιδιότητες, παραδέχεται πως έχει παντρευτεί και τους 3 άνδρες της ζωής της χρησιμοποιώντας το ξόρκι της αγάπης, ενώ δακρύζει όταν θυμάται το πρώτο σοκ που υπέστη στη ζωή της, σε ηλικία μόλις 8 ετών.

Μιλάει για την εμπειρία της ύπνωσης που είχε βιώσει στο παρελθόν, αλλά και για το ποια ήταν η σχέση της με τον Απόστολο Παύλο σε προηγούμενη ενσάρκωση. Τι ρόλο παίζει η μαγεία στη ζωή της και γιατί δηλώνει πως δεν πιστεύει στη θρησκεία.

Ακόμα, η Ελεονώρα Μελέτη υποδέχεται την Κατερίνα Τσάβαλου. Η γνωστή ηθοποιός απαντά σε όλους όσοι την έχουν σχολιάσει για την αλλαγή στα κιλά της μετά την εγκυμοσύνη, εξομολογείται πως βίωσε την πρώτη της εγκυμοσύνη που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, ενώ παραδέχεται πως δεν περίμενε να παντρευτεί και να κάνει οικογένεια.

Περιγράφει τι ήταν εκείνο που ερωτεύτηκε στον άνδρα της, δηλώνει πως έχει δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση στο χώρο της δουλειάς της, αλλά θεωρεί χειρότερο τον εργασιακό εκφοβισμό που δέχτηκε η ίδια και άλλοι συνάδελφοι της από γνωστό καλλιτέχνη πρώτης γραμμής.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !