Βαγγέλης Δρίσκας: Έτσι απαντά στο ενδεχόμενο να βρεθεί κριτής σε διαγωνισμό μαγειρικής

0

Για το αν παρακολουθεί μαγειρικές εκπομπές  αλλα και αν θα ήθελε να γίνει κριτής, απάντησε ο Βασίλης Δρίσκας στο 7 μέρες TV. 

Παρακολουθείτε άλλες εκπομπές μαγειρικής;

Παρακολουθώ άλατα προγράμματα που έχουν σχέση με το αντικείμενο μου, γιατί θέλω να έχω μια άποψη. Θεωρώ πως, όταν είσαι με το ένα πόδι στην τηλεόραση και με το άλλο στη μαγειρική, πρέπει να τα παρακολουθείς και τα δύο για να ξέρεις τι γίνεται. Είναι ωραίο να δοκιμάζεις γεύσεις από άλλους σεφ, να βλέπεις πώς μαγειρεύουν, πώς στέκονται μπροστά στο φακό και τι λένε. Μεγάλωσα με κάποιους σεφ που με βοήθησαν να μάθω αρκετά πράγματα και πάντα είμαι της άποψης ότι και στην Ελλάδα θα πρέπει οι σεφ να μην είμαστε τόσο απόμακροι ο ένας από τον άλλο, αλλά να βλέπουμε τι γίνεται.

Θα συμμετείχατε ως κριτής σε ένα ριάλιτι μαγειρικής;

Αν μου γινόταν κάποια πρόταση, θα το σκεφτόμουν. Είχα πάει ως γκεστ κριτής στο πρώτο «MasterChef» και ομολογώ ότι το βρήκα ενδιαφέρον. Ωραία είναι όλα αυτά, αρκεί η μαγειρική να μη λειτουργεί ως πρόφαση για το σκληρό ριάλιτι.

Έχετε κάποιο αγαπημένο υλικό ή ένα πιάτο που μαγειρεύετε όταν θέλετε να νιώσετε καλά;


Αγαπημένα μου υλικά είναι το ελαιόλαδο και ο ανθός αλατιού. Το ελαιόλαδο είναι το απόλυτο ελληνικό υλικό. Έχει Ελλάδα μεσάτου και είναι ένα από τα πιο όμορφα πράγματα που μπορούμε να βάλουμε στο τραπέζι και στον οργανισμό μας. Ο ανθός αλατιού είναι ένας έρωτας των τελευταίων 5-6 χρόνων. Ουσιαστικά είναι θαλασσινό, καθαρό αλάτι. Δίνει νοστιμιά στο τέλος του μαγειρέματος, αλλά και σε σαλάτες κ.λπ. Γενικά, δεν μου αρέσουν οι πολύ σύνθετες γεύσεις. Προτιμώ, για παράδειγμα, μια απλή μακαρονάδα με τριμμένη παρμεζάνα, καλό ελαιόλαδο και λεμόνι, ένα σκέτο κρέας ή ένα σκέτο ψάρι. Και μετά τα ασιατικά, που είναι η μεγάλη μου αγάπη.

 



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !