Ποιους θα δούμε απόψε στο «Σημείο Συνάντησης»;

Χρήστος Παναγούλης
0


Δύο άντρες με σπουδαία καριέρα, δύο άνθρωποι με αστείρευτο χιούμορ και δύο φίλοι που δεν χορταίνεις να παρακολουθείς να συζητούν, έρχονται αυτήν την Δευτέρα, 15.02, στο «Σημείο Συνάντησης» της ΕΡΤ1, στις 00.15. Οι δύο καλλιτέχνες δεν σταματούν να πειράζουν ο ένας τον άλλον, παρασέρνοντας όποιον τους ακούει σε ασταμάτητα γέλια.

Ο αγαπημένος παρουσιαστής – ηθοποιός, Νίκος Μουτσινάς, μιλάει για την σχέση του με την επιτυχία, τις αλλαγές που παρατηρεί στον εαυτό του τα τελευταία χρόνια, τι αναζητά σε μια συναισθηματική σχέση σήμερα, ποια στοιχεία πρέπει να διαθέτει κάποιος για να τον θεωρεί φίλο του καθώς και τι επιθυμεί για το άμεσο μέλλον σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Ο Θοδωρής Μαραντίνης από την πλευρά του αποκαλύπτει με ποιον τρόπο θα γιορτάσουν οι Onirama τα 20 χρόνια παρουσίας τους στο τραγούδι, τις χαρές και τις δυσκολίες που είχε το συγκρότημα μέσα στα χρόνια, τι έχει αλλάξει στη ζωή του μετά τα lockdown, πώς είναι ως πατέρας ενώ εξηγεί και ποιος είναι ο ρόλος του στην προώθηση του νομοσχεδίου για την συνεπιμέλεια, ώστε μετά από ένα διαζύγιο οι μπαμπάδες να μπορούν να περνούν περισσότερο χρόνο με τα παιδιά τους.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !