Καταπέλτης η Βάσια Τριφύλλη - «Ο Δημήτρης Λιγνάδης είναι ατάλαντος»


Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» μίλησε η Βάσια Τριφύλλη, η οποία εξέφρασε την αγανάκτηση της απέναντι σε όσους κατηγορούν τον Σπύρο Μπιμπίλα για σκευωρία σε βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη. 

«Κάτω τα χέρια από τον Μπιμπίλα! Τραβάω πιστόλι! Κάτω τα χέρια από τον Μπιμπίλα! Μεγάλο λάθος εκ μέρους τους. Είναι τελείως γελοίο να λέμε ότι ο Μπιμπίλας έκανε όλη αυτή τη σκευωρία για να χαντακώσει τον Λιγνάδη. Αυτή τη στιγμή θα έπρεπε να γελάμε ομαδικά», δήλωσε η ηθοποιός.

Στη συνέχεια, η Βάσια Τριφύλλη αναφερόμενη στον Δημήτρη Λιγνάδη είπε: «Ποιο εύρος και ποια επιτεύγματα; Ατάλαντος είναι ο άνθρωπος! Ατάλαντος! Από έναν υπέροχο πατέρα. Σέβομαι το όνομα Λιγνάδης από τον πατέρα του. Είναι γιος ενός υπεράξιου πατέρα, αλλά ο ίδιος προσωπικά δεν μου λέει τίποτα ιδιαίτερο, που εγώ είμαι παιδί του Εθνικού Θεάτρου. 

Ο κ. Λιγνάδης μας ρεζίλεψε. Τον γνωρίζω από το περίφημο όνομα του πατέρα του. Έτσι μόνο. Δεν έχω ακούσει τα καλύτερα για το ταλέντο του. Δεν θέλω να εισέλθω σε άλλες λεπτομέρειες. Δεν συνηθίζω να βγάζω άποψη από το πάπλωμα του κρεβατιού ενός ανθρώπου».


            

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια