Ποιους καλλιτέχνες θα δούμε απόψε στο «Σημείο Συνάντησης»;


Δύο γυναίκες με σημαντικές επαγγελματικές διαδρομές αλλά και πορείες ζωής, η ηθοποιός Κοραλία Καράντη και η δημοσιογράφος – συγγραφέας Τασούλα Επτακοίλη έρχονται στο «Σημείο Συνάντησης» και μας χαρίζουν μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα κουβέντα, γεμάτη αφηγήσεις ιστοριών.

Η ταλαντούχα ηθοποιός, με τη διαχρονική γοητεία, Κοραλία Καράντη, μιλάει για το χρόνο, που περνάει και πόσο εξοικειωμένη είναι με αυτό, τη σχέση της με τους άντρες σήμερα, αλλά και τι πιστεύει, ότι χρειάζεται, για να λειτουργήσει μια σχέση. Επίσης, μιλάει για τη μακρά της διαδρομή στο χώρο της υποκριτικής, τα συν και τα πλην που είχε αυτή, τη σχέση της με τη νονά της Έλλη Λαμπέτη, καθώς και για την εμπειρία της μητρότητας.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της εκπομπής «Πλάνα Με Ουρά», Τασούλα Επτακοίλη, μιλάει για το ταλέντο της στις αφηγήσεις ιστοριών, για τα παιδικά της χρόνια στη Σάμο, το ρόλο που μπορεί να διεκδικήσει μια γυναίκα στον απαιτητικό χώρο της δημοσιογραφίας, το αγαπημένο της ρεπορτάζ, τους τοξικούς ανθρώπους και πως τους αντιμετωπίζει στη ζωή της και φυσικά μοιράζεται τα όνειρά της για το μέλλον.

Ένα «Σημείο Συνάντησης», που αναγάγει την απλότητα σε κινητήριο δύναμη και ουσία της εποχής μας, έρχεται μέσα από την ωριμότητα δύο σπουδαίων γυναικών, αυτή τη Δευτέρα, 8 Φεβρουαρίου, στις 00:15, στην ΕΡΤ1.

             

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια