Πηνελόπη Πλάκα για τον Πλάτανο : «Όταν διάβασα για πρώτη φορά το σενάριο πίστεψα... »

0

H γνωστή ηθοποιός Πηνελόπη Πλάκα φέτος βρίσκεται  στην σειρά "Χαιρετά μου τον πλατανο" . Σε συνέντευξή της στο MyTv μίλησε για την συνεργασία της με την ΕΡΤ.

Αρχικά, θέλω να μου πεις πώς νιώθεις που φέτος βρίσκεσαι στο δυναμικό της ΕΡΤ 1, η οποία ύστερα από πολλά χρόνια έκανε μια δυναμική στροφή στη μυθοπλασία...

Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, γιατί θεωρώ ότι η ΕΡΤ1 κάνει φέτος μία πολύ δυναμική επιστροφή και χαίρομαι που είμαι μέλος αυτής. Είναι τιμητικό, γιατί είναι το κρατικό μας κανάλι. Μάλιστα, όταν μου προτάθηκε ο ρόλος της Κατερίνας και μου είπαν πως η σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» θα προβληθεί στην ΕΡΤ 1, χάρηκα ιδιαίτερα, επειδή πάντα ήθελα να είμαι μέρος της κρατικής τηλεόρασης.

Οπότε αντιλαμβάνομαι πως δεν είχες κάποιον ενδοιασμό όταν δέχτηκες την πρόταση για την κωμική σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο»...

Ίσα ίσα, καθόλου. Είχα και άλλες προτάσεις από ιδιωτικά κανάλια, αλλά δέχτηκα την πρόταση της ΕΡΤ 1.

Τι είναι αυτό που αποζητάς σε κάθε σου συνεργασία;

Επιλέγω πάντα, κατ' αρχάς, με κριτήριο ποιος θα είναι ο σκηνοθέτης μου, γιατί εκείνος θα είναι ο προπονητής μου. Οπότε πρέπει να έχω καλή σχέση καινά επικοινωνώ μαζί του. Στην προκειμένη περίπτωση, με τον Ανδρέα Μορφονιό, που είναι ο σκηνοθέτης της σειράς είχα συνεργαστεί για δύο χρόνια στο σίριαλ του ΑΝΤ1 «Πέτα τη φριτέζα». Είχαμε πάρα πολύ καλή σχέση και χημεία, και είναι ένας άνθρωπος που, κατά τη γνώμη μου, με καθοδηγεί σωστά, ωραία, και αυτό μου αρέσει. Το δεύτερο κριτήριο είναι ο ρόλος που μου προτείνουν, και ο συγκεκριμένος μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρον. Επίσης, ένας παράγοντας ο οποίος έπαιξε ρόλο στο να πάρω αυτή την απόφαση ήταν και η κρατική τηλεόραση.

Περίμενες ότι ο κόσμος θα αγκαλιάσει τη σειρά;

Ναι, το περίμενα από την πρώτη στιγμή. Γενικά, λειτουργώ με το ένστικτο μου, το οποίο στη δουλειά δεν με έχει προδώσει ποτέ. Διαβάζοντας, λοιπόν, για πρώτη φορά το σενάριο, πίστεψα ότι η σειρά θα σημειώσει καλά ποσοστά τηλεθέασης για την κρατική τηλεόραση.

Τι είναι αυτό που σου άρεσε όταν διάβασες τον ρόλο της Κατερίνας;

Στη δουλειά μου μου αρέσει να διαφοροποιούμαι, θέλω ο κάθε ρόλος να είναι διαφορετικός από τον προηγούμενο και από τον επόμενο. Οπότε, από τη στιγμή που ο ρόλος της Κατερίνας ήταν διαφορετικός από αυτόν που υποδυόμουν στη σειρά «Πέτα τη φριτέζα», μου άρεσε πολύ.

Τι χαρακτήρας είναι η Κατερίνα;

Η Κατερίνα είναι μια κοπέλα η οποία διάβαζε πάρα πολύ και είχε έναν και μοναδικό στόχο. Αυτός ήταν να περάσει στην ιατρική. Γενικά, είναι ένα κορίτσι με παρωπίδες κλειστή, αντιδραστική και δυναμική. Δεν έχει βιώσει τον έρωτα στη ζωή της, επειδή είχε προσηλωθεί στον στόχο της. Είχε μια σταθερή σχέση, αλλά δεν ήταν έρωτας. Ητανη σιγουριά, η ασφάλεια και τα κοινά ενδιαφέροντα που είχε με τον Λουκά. Οπότε, από τη στιγμή που φτάνει στον Πλάτανο, όλα στη ζωή της ανατρέπονται. Μαθαίνει το κομμάτι του έρωτα και αλλάζει, μεταμορφώνεται...

Έχεις κοινά στοιχεία με τον ρόλο;


Έχω κάποια κοινά στοιχεία. Για παράδειγμα, το ότι είναι δυναμική είναι και ένα δικό μου χαρακτηριστικό. Όπως και το ότι είναι πεισματάρα. Τα υπόλοιπα είναι δικά της στοιχεία.

Πηγή: ΜΥtv

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !