Η Μήδεια χτύπησε και τη Φάρμα

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0

 


Στο έλεος της κακοκαιρίας και η Φάρμα με την εταιρεία παραγωγής και τον ΑΝΤ1 να είναι επί ποδός για να ανταπεξέλθουν στις δύσκολες καιρικές συνθήκες που χτύπησαν όλη τη χώρα.

Αν και στην περιοχή που έχει στηθεί η Φάρμα, για το καινούργιο ριάλιτι επιβίωσης που ετοιμάζει ο σταθμός του Αμαρουσίου, υπήρξε έντονη χιονόπτωση οι εγκαταστάσεις άντεξαν στις δύσκολες καιρικές συνθήκες.

Όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες που εξασφάλισε  το newsit.gr και ο Γρηγόρης Μελάς, όλη η περιοχή καλύφθηκε από πυκνό χιόνι και μάλιστα αυτές τις ώρες πραγματοποιείται αποκατάσταση των ζημιών που έχουν προκληθεί.

Βέβαια να αναφέρουμε ότι ζημιές έγιναν μόνο από ορισμένες πτώσεις δέντρων χωρίς όμως να υπάρξουν βλάβες και ζημιές στις εγκαταστάσεις που έχουν δημιουργηθεί για τα γυρίσματα του ριάλιτι.

Έτσι σήμερα, μετά την επέλαση της κακοκαιρίας συνεχίζονται ξανά οι εργασίες και σύντομα η Φάρμα θα ανοίξει τις πόρτες της για να εγκατασταθούν οι διαγωνιζόμενοι και να ξεκινήσουν τα γυρίσματα ώστε σύντομα να βγει στον αέρα του ΑΝΤ1 το ριάλιτι επιβίωσης.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !