Breaking News

Άγριες μέλισσες: Χάρης Σώζος: «Αν ο Θέμελης χάσει την Δόμνα, θα χάσει τα πάντα»

Ο Χάρης Σώζος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο tv24 μίλησε για για  συμμετοχή του στην δραματική σειρά του ANT1 ,Άγριες Μέλισσες.

Μας εκπλήξατε ευχάριστα φέτος με την τηλεοπτική σας επιστροφή. Είστε από τους ηθοποιούς που λείπουν από την τηλεόραση. Αυτή τη φορά δεν αρνηθήκατε την πρόταση.

«Κι αυτό λόγω του πολύ καλού σεναρίου και ίου συνόλου των συναδέλφων που παίζουν και είναι εξαιρετικοί. Είναι ένα σίριαλ που ο κάθε ηθοποιός θα θεωρούσε τιμή να είναι μέρος του. Είναι εξαιρετικά γραμμένο και αποτελεί χαρά να ερμηνεύεις τους τόσο δύσκολους και σύνθετους ρόλους που δεν του$ συναντά5 συχνά, ακόμη και σε θεατρικά έργα».

Όντως οι ρόλοι είναι πολυδιάστατοι κι αυτό τους κάνει ιδιαίτερο ενδιαφέροντα.

«Είναι πραγματικά ανθρώπινοι, γιατί βλέπουμε στις αστικές σαπουνόπερες κατασκευασμένους χαρακτή­ρες, ψεύτικα λόγιο και δήθεν καταστάσεις. Εδώ οι ήρωες έχουν ζωή, πάθη, η προσέγγιση είναι ανθρω­ποκεντρική και πιο κοντά στον μέσο πολίτη».

Έχετε ένα βιογραφικό που θα το ζήλευαν πολλοί και μια αξιοζήλευτη πορεία στον χώρο. Ωστόσο κάθε νέα δουλειά είναι ένα καινούριο ξεκίνημα;

«Έτσι ακριβώς. Είναι μια νέα πρόκληση κι επειδή το επάγγελμα μας είναι διό βίου μάθηση, συνεχίζω να ασκώ τα εκφραστικά μου μέσα ανάλογα με τις ιδιαι­τερότητες του κάθε χαρακτήρα. Κάθε δουλειά, είτε κινηματογραφική είτε θεατρική είτε τηλεοπτική, είναι ένα στοίχημα που πρέπει να κερδίσει και αυτό είναι το Αιτούμενο».

Οι ερμηνείες σας είναι απέριττες και λιτές, αλλά παράλληλα πολύ έντονες. Σας δίνει ενέργεια η σκηνή ή εσείς παίρνετε ενέργεια από εκείνη;

«Νομίζω πως όταν έχεις ένα καλογραμμένο έργο σε καθοδηγούν οι σκέψεις και οι πράξεις των χαρα­κτήρων οι οποίοι έχουν μια πύκνωση και μια συμπύκνωση, την οποία αν την πετύχει, τότε η διαδικασία της υποκριτικής είναι πιο εύκολη. Ξεκίνησα με το "Δις εξαμαρτείν", μια μεγάλη επιτυχία και ίσως κλείσω την τηλεοπτική μου καριέρα με μια εξίσου μεγάλη επιτυχία όπως είναι οι "Άγριες μέλισσες"».

Το λέτε γιατί θα αποσυρθείτε τηλεοπτικό με το πέρα αυτής της δουλειάς;

«Το λέω γιατί δεν ξέρεις ποτέ τι πρόκειται να γίνει στο μέλλον. Πάντα επέλεγα τι θα παίξω και ίσως να μη μου ξανασυμ­βεί κάτι τόσο δυνατό και καλό. Ό,τι έχω επιλέξει να συμμετάσχω ήταν πάντα πρώτης γραμμής, θεωρώ τον εαυτό μου πολύ τυχερό και ευχαρι­στημένο».

Και τι αποκομίσατε οπό τη δια­δρομή;

«Μου δόθηκε η ευκαιρία να παίξω πολύ ωραίους ρόλους με σημαντι­κούς συναδέλφους και ήταν ένα ταξίδι που το ευχαριστήθηκα. Είναι σαν να ταξιδεύεις με καλή παρέα και να περνάς καλά. Εγώ είχα και καλή παρέα κι έχω περάσει καλά και όταν συμβαίνει αυτό, περνάει καλά και ο κόσμος γιατί είναι άρτιο το αποτέλεσμα».

Ένας χαρακτήρας σε μια τηλεο­πτική σειρά «χτίζεται» από την αρχή. Διαβάζοντας ιόν ρόλο του Σωκράτη Θέμελη, ποια ήταν η αρχική σας σκέψη;

«Στην αρχή πηρό γενικές πληροφορίες για τον ήρωα. Μετά άρχισα να παίρνω τα επεισόδια λίγα-λίγα, γεγονός που με ιντρίγκαρε διαβάζοντας τα, γιατί πήγαινα βήμα-βήμα με τον ήρωα που άρχισε να ξεδιπλώνει τον χαρακτήρα του. Τον ανακάλυπτα σιγά-σιγά και δεν τον έχω βρει ακόμη. Δεν έχω ανακαλύψει το παρελθόν του, δεν ξέρω αν αυτό που ακούγονται είναι αλήθεια και πού θα τον οδηγήσουν οι σεναριογράφοι. Εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι αρ­νείται αυτό για το οποίο τον κατηγορεί η Ανέτ και δεν βλέπει τον εαυτό του ως βιαστή, θεωρεί ότι απλά συνευρέθηκε με μια κοπέλα. Έχει δείξει ότι είναι πολύ τρυφερός με τον κόρη του, και πάντα μιλάει με πολύ όμορφα λόγια για τις μνήμες που έχει από τη γυναίκα του. Μάλιστα έχει πει στη Δόμνα πως είναι ο καρπός του ερωτά του με τη μοναδική γυναίκα που αγά­πησε. Αν υπήρξε βίαιος κάποια στιγμή, αυτό δεν έχει φανεί στη μέχρι τώρα συμπεριφορά του και στον τρόπο που φέρεται. Δείχνει ευγενής. Δεν ξέρω τι μπορεί να έγινε και να συμπεριφέρθηκε βίαια. Όταν έγινε το συμβάν δεν ξέρουμε πώς λειτούργησε και η κοπέλα. Ζούσε σε μια κλειστή κοινωνία που δεν θα μπορούσε να καλύψει μια εγκυμοσύνη. Όλο είναι περίπλοκα», σύμφωνα με το περιοδικό Tv 24.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.