Κατερίνα Διδασκάλου: «Έχω ζήσει τραγικές συμπεριφορές κι έχω μιλήσει εκεί που πρέπει»


Στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου "Ενώπιος Ενωπίω" βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας η Κατερίνα Διδασκάλου. Η γνωστή

ηθοποιός, την οποία απολαμβάνουμε στην  δραματική σειρά του ANT1 «Άγριες Μέλισσες»,  δεν θα μπορούσε να μην πάρει θέση για τα περιστατικά βίας στο χώρο του θεάματος.

«Το θέατρο για μια ακόμη φορά παίζει το ρόλο του φωτός, του να ρίχνει φως σε καταστάσεις που συμβαίνουν παντού. Δυστυχώς. Εγώ έχω ακούσει τραγικές ιστορίες, ιστορίες που τις ακούγαμε εδώ και πολλά χρόνια», είπε αρχικά ενώ συνέχισε λέγοντας:«Πρέπει να σου πω ότι εμένα ό, τι μου συνέβη, έχουν ταχτοποιηθεί πολύ καλά, έχω μιλήσει εκεί που πρέπει, εκεί που πραγματικά είχε νόημα και να μείνουν στη θέση που τους αξίζει. Αυτό το έχω κάνει. Έζησα κι εγώ στο ξεκίνημά μου τέτοιες συμπεριφορές. Τραγικές συμπεριφορές, που είναι παθολογικές. Τέτοιο μένος για κυριαρχία και για εξουσία ή όταν σου δίνεται η εξουσία να τη χρησιμοποιείς με αυτό τον τρόπο, εγώ πιστεύω ότι σε κάνει υπάνθρωπο.

Και μπράβο στους ανθρώπους που βγαίνουν μπροστά και τα λένε αυτά που λένε. Τους θαυμάζω κι έχουν την αμέριστη υποστήριξή μου, είτε πρόκειται για άτομα που έχω πάθει αντίστοιχα είτε όχι. Σε όλες τις περιπτώσεις φταίει ο πιο δυνατός. Αυτό που λένε ότι τα παιδιά έρχονται διαθέσιμα, το θεωρώ τραγικό», είπε μεταξύ άλλων η ηθοποιός.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια