Σπύρος Μπιμπίλας: «Νιώθω όπως και όλοι μας συνένοχος»

Καλεσμένος εκπομπή του Σαββατοκύριακου “Dot” βρέθηκε χθες ο Σπύρος Μπιμπίλας. Ο ηθοποιός και πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών μίλησε για τις καταγγελίες που έχουν   από ηθοποιούς προς άλλους ηθοποιούς και σκηνοθέτες.

«Μερικά πράγματα που ακούω με εκπλήσσουν παρότι είμαι 45 χρόνια στον χώρο, όχι επειδή δεν ήξερα αλλά γιατί νιώθω όπως και όλοι μας συνένοχος. Για κάποια γεγονότα είχα ακούσει αλλά ο φόβος είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα των ανθρώπων. Μέσα στα καμαρίνια συζητιούνται πράγματα αλλά κυριαρχεί το “μην το πούμε”. Αυτή τη στιγμή φαίνεται ότι ο φόβος υποχώρησε.».Σχετικά με τις καταγγελίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, είπε: «Ο κόσμος έβγαλε τα εσώψυχά του στο διαδίκτυο και τα βγάζει καθημερινά και είναι πολύ επικίνδυνο γιατί κάποιος μπορεί να γράψει και ψέματα».

Ενω για το ΣΕΗ δήλωσε: «Κάποιοι είπαν ότι οι γυναίκες βγαίνουν για ίδιον όφελος. Αυτές που έκαναν τις καταγγελίες είναι ήδη γνωστές και δεν έχουν ανάγκη τη δημοσιότητα. Υπάρχουν όμως και άγνωστες ηθοποιοί που θέλουν να μιλήσουν αλλά φοβούνται. Η Σοφία η Παυλίδου έχει κάνει αγωγή που δεν έχει οριστεί καν η δικάσιμος. Το σωματείο μπορεί να βοηθήσει νομικά κάποιον και να καθοδηγήσει τους ηθοποιούς να μην κάνουν νομικά λάθη. Λάθος μέγα η κατάργηση της άδειας των ηθοποιών. Οι ίδιοι ψήφισαν για αυτό. Μπορεί να το επαναφέρουμε. Παλιά αφαιρούνταν η άδεια και δεν μπορούσες να δουλέψεις. Οι ηθοποιοί που κατηγορούνται έχουν παραπεμφθεί στο Πειθαρχικό.».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια