Μιχάλης Χατζηγιάννης: «Τίποτα δε δίνεται δωρεάν στη ζωή»

 


Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μιλώντας στο Secret,αναφέρθηκε στην δουλειά του αλλά και στο νέο του τραγούδι.

Έκανες ποδαρικό στο «Σπίτι με το Μega» για το 2021 μαζί με εξαιρετικούς καλεσμένους! Πώς νιώθετε για αυτό;

Νιώθω εξαιρετικά, γιατί μου δίνεται η δυνατότητα να επικοινωνήσω ξανά με το κοινό, ιδιαίτερα σε μια συγκυρία που η μουσική έχει τη δύναμη να γίνεται συντροφιά, παρηγοριά και ελπίδα. Όσο για τους φιλοξενούμενους, είναι ο συνδυασμός του πολύτιμου και του κλασικού με το νέο και σημαντικό που έρχεται. Ο Γιώργος Νταλάρας, κορυφαίος του τραγουδιού αλλά και παιδική μου αδυναμία - όπως επίσης και μουσικό πρότυπο. Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, η σπουδαία και μοναδική ερμηνεύτρια του ελληνικού τραγουδιού. Μια πηγή έκρηξης ενέργειας και συναισθημάτων. Ο Θανάσης Αλευράς, ένα υπερταλαντούχο πλάσμα, που τυχαίνει να είναι και αγαπημένος φίλος μου. Χαίρομαι ιδιαίτερα γι' αυτό. Ένας ηθοποιός χωρίς όρια. Στην παρέα μας η νέα και ταλαντούχα Κύπρια ερμηνεύτρια Κατερίνα Παράσχου, μια φωνή που θα μας απασχολήσει θετικά στο μέλλον.

Νέο τραγούδι, το «Μην αργείς», που φαίνεται πως έχει τραβήξει τον δρόμο της επιτυχίας.

Εύχομαι και ελπίζω να αγαπηθεί το τραγούδι από το κοινό όσο το αγαπήσαμε κι εμείς. Και όταν λέμε «εμείς», εννοώ και τη στιχουργό Ελεάνα Βραχάλη, αγαπημένη φίλη και συνεργάτιδα από την αρχή στη μουσική μας πορεία. Στο «Σπίτι με το Μega» παρουσιάσαμε σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση και την πρώτη μας δισκογραφική συνεργασία με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη.

Μια ξεχωριστή διαδρομή στο τραγούδι και με πολλά χρόνια στην κορυφή. Χρειάστηκαν θυσίες;

Τίποτα δεν δίνεται δωρεάν στη ζωή. Η κορυφή θέλει κόπο, δύναμη και συνεχή μελέτη, ώστε η δημιουργία να βρίσκει τον δρόμο στην αγάπη του κοινού.

Με τη Ζέτα πώς σας βρήκε το νέο έτος;

Είμαστε πολύ καλά με τη Ζέτα, ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον, είπε στο Secret.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια