Παναγιώτης Βασιλάκος: «Είμαι ενθουσιασμένος με το Battle of the Couples»


Ο Παναγιώτης Βασιλάκος θα είναι ο παρουσιαστής του νέου ριάλιτι του Alpha με τίτλο «Battle of the couples». Ο πρώην Bachelor παραχώρησε συνέντευξη στο gossip-tv μαζί με την σύντροφο του Νικόλ Τσομπανίδου, όπου μίλησε μεταξύ άλλων για τον νέο του ρόλο ως παρουσιαστής.

Πιστεύετε ότι μετά την τόση προβολή του έρωτά σας θα "εξαργυρώσετε" επαγγελματικά τη δημοσιότητα που αποκτήσατε;

Ν: Αυτή η σχέση γεννήθηκε στο πλαίσιο της δημοσιότητας. Όμως εμείς θέλουμε να ζήσουμε πλέον σαν κανονικό ζευγάρι και όσο μπορούμε μακριά από τα φώτα.­

Π: Το Bachelor ήταν για μένα διπλά τυχερό, αφού πέρα από το ότι στάθηκε η αφορμή για να γνωρίσω τη Νικολέττα, μου έδωσε και την ευκαιρία να αναλάβω την παρουσίαση του νέου μεγάλου project του Alpha, του Battle of the Couples.


Παναγιώτη πες μας λίγα λόγια γι’ αυτό το νέο σου βήμα στο Battle of the Couples. Νικολέττα, πώς νιώθεις με αυτόν τον νέο ρόλο του Παναγιώτη;

Π: Είμαι ενθουσιασμένος με το Battle of the Couples! Είναι ένα reality που έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και μέσα από αυτό θα γνωρίσουμε πολλούς και διαφορετικούς χαρακτήρες, ενώ θα δούμε την πιο διασκεδαστική πλευρά της αγάπης μεταξύ ενός ζευγαριού. Πιστεύω ότι ο κόσμος θα το αγαπήσει πολύ.

Νικόλ: Είμαι πολύ περήφανη για τον Παναγιώτη. Μπορεί να κάνει τα πάντα και είμαι σίγουρη ότι θα είναι εξαιρετικός και σε αυτό το επαγγελματικό του βήμα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια