«Battle of the Couples»: Όλες οι λεπτομέρειες για την διαδικασία του παιχνιδιού

Χρήστος Παναγούλης
0


Οι μάχες στο «Battle of the Couples» έχουν ξεκινήσει. Τα 12 ζευγάρια ανταγωνίζονται για να αποδείξουν ότι η αγάπη τους μπορεί να νικήσει τα πάντα, σε μια αρένα με στοιχεία από το μέλλον! Τα ζευγάρια ξεκίνησαν έχοντας στο λογαριασμό τους από 100.000€! Χρήματα που θα αρχίσουν να χάνουν αν δεν αποδειχτούν αρκετά ικανοί αντίπαλοι. Στόχος του κάθε ζευγαριού είναι να διατηρήσει τα χρήματά του. Στο τέλος, το ζευγάρι που θα κερδίσει θα φύγει από το παιχνίδι με τα χρήματα που θα έχουν απομείνει στο λογαριασμό του και θα τα χρησιμοποιήσει για να πραγματοποιήσει ένα κοινό του όνειρο.Τα ζευγάρια που θα μπουν στη βίλα θα φορούν ένα χαρακτηριστικό βραχιόλι με το όνομά τους κι έναν κεραυνό, σύμβολο της δύναμης και της αγάπης τους.

Όταν για κάποιο λόγο το βραχιόλι αφαιρεθεί από το ζευγάρι, το μέλλον του στο παιχνίδι είναι αβέβαιο καθώς κινδυνεύει να χάσει τα χρήματά του και να αποχωρήσει. Το βραχιόλι-σύμβολο της ένωσης κάθε ζευγαριού μπορεί να «κοπεί» στην Τελετή των βραχιολιών – μια τελετή καθοριστική για την πορεία τους στο παιχνίδι. Προκλήσεις που θα φέρουν τα ζευγάρια στα όριά τους, δοκιμασίες που θα τεστάρουν τις αντοχές, αλλά και τα θεμέλια της σχέσης τους.

Μία υπερπολυτελής βίλα και ένα έπαθλο πολλών χιλιάδων ευρώ είναι μόνο μερικά από τα στοιχεία που έρχονται στο νέο ριάλιτι του Alpha. Ρόλο-κλειδί στην εξέλιξη του ριάλιτι θα έχει η Σάσα Σταμάτη. H «couples coach» του ριάλιτι θα μαθαίνει τα μυστικά των ζευγαριών, ενώ μέσα από διασκεδαστικές και αστείες δοκιμασίες που θα τους αναθέτει θα τους δίνει την ευκαιρία να κερδίσουν πολλά χρήματα!

Πηγή: «On time»

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !