Αυτό είναι το «5Χ5» με τον Μάρκο Σεφερλή


Παίκτες Χ 5

Ερωτήσεις Χ 5

Γνώσεις Χ 5

Γέλιο Χ 5

Ένας παρουσιαστής που κάνει για 5 και είναι έτοιμος για όλα…

Το «5Χ5», το νέο τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1 με τον Μάρκο Σεφερλή, έρχεται για να αποδείξει ότι πίσω από μια απλή ερώτηση μπορεί να κρύβεται η πιο απίστευτη απάντηση.

Ο Μάρκος Σεφερλής κάνει παιχνίδι με μαμάδες, μπαμπάδες, αδέλφια, ξαδέλφια, θείους, θείες, μπατζανάκηδες, κουνιάδες, πεθερικά και μοιράζει ξεκαρδιστικές ατάκες, αλλά και ένα έπαθλο που μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 15.000 ευρώ!

Δύο ομάδες, από δύο διαφορετικές οικογένειες, καλούνται να μαντέψουν τις δημοφιλέστερες απαντήσεις που δόθηκαν από 100 ανθρώπους. Η ομάδα που θα συγκεντρώσει τους περισσότερους πόντους περνάει στον τελικό και διεκδικεί μέχρι και 15.000 ευρώ.

Χαμένος δεν θα φύγει κανείς!

Το γύρισμα του πρώτου τρέιλερ, για το νέο τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1, έγινε με τον Μάρκο Σεφερλή να μεταμορφώνεται σε διαφορετικά πρόσωπα, υποδυόμενος τους υποψήφιους παίκτες.

Αλλάζοντας περούκες, ρούχα και ρόλους, ο πολυτάλαντος Μάρκος κάλεσε όλες τις οικογένειες να είναι σε ετοιμότητα και να επιστρατεύσουν το χιούμορ και τις γνώσεις τους: «Μαζευτείτε πέντε και ελάτε να παίξετε απέναντι σε μια άλλη οικογένεια».

Δηλώσεις συμμετοχής:

στο τηλέφωνο 2111885552 ή

με SMS: AM κενό ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ στο 54335 ή

στο www.antenna.gr/5X5

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
5άδες στο ρουκ ζουκ, 5άδες και εδώ; Τόσοι πολλοί παίκτες τηλεπαιχνιδιών υπάρχουν;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εντυπωσιακό τρέιλερ!!! Πολύ γέλιο και έξυπνο. Πιστεύω ότι θα πάει καλά.
Ο χρήστης Ιπτάμενο πλυντήριο είπε…
Το καλο ειναι οτι αυτη τη φορα διατηρουν το αρχικο κονσεπτ με τις οικογενειες