YFSF All Stars: Το πρώτο όνομα που έκλεισε για την κριτική επιτροπή

1

Πλέον γνωρίζουμε τους δέκα παίκτες του "Your Face Sounds Familiar all Stars". Αυτοί είναι ο Θανάσης Αλευράς, Κρατερός Κατσούλης, Λευτέρης Ελευθερίου, Κώστας Δόξας, Μπέττυ Μαγγίρα, Ματθίλδη Μαγγίρα, Ησαΐας Ματιάμπα, Κατερίνα Στικούδη, Τάνια Μπρεάζου και Ίαν Στρατής.

Όσο για την κριτική επιτροπή, μέχρι στιγμής γνωρίζουμε πως στην μια καρέκλα θα κάθεται ο σεναριογράφος και ηθοποιός Μιχάλης Ρέππας.Ο ίδιος μίλησε στο “Πρωινό” και αποκάλυψε τον λόγο που πήρε αυτή την απόφαση,αλλα και ένα πρόσωπο που όπως φαίνεται έχει κλείσει. 

«Είμαστε εδώ πέρα για το “Your Face Sounds Familiar”. Θα είμαι στην κριτική επιτροπή. Το έχω δει πολλές φορές. Έχω υπ΄όψιν και τις τέσσερις σεζόν που έχει κάνει. Δεν ξέρω αν κάνανε σωστά που με επέλεξαν γιατί εγώ νομίζω ότι θα βάζω 10! Δεν νομίζω ότι έχει κλείσει η επιτροπή. Θα είναι σίγουρα ο Τάκης Ζαχαράτος. Αυτό ξέρω», είπε μεταξύ άλλων ο Μιχάλης Ρέππας.


Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ελπίζω να βάλουν δύο γυναίκες όχι μια. Ο Σταρόβας που θέλουν να ναι πολύ αδιάφορος. Ας βάλουν τη Μίρκα και τη Μιμή η τη Μίρκα με ένα νέο πρόσωπο. Εγώ έχω πει ότι θέλω τη Μουτιδου. Θα είναι φοβερό δίδυμο με τον Τάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !