«Survivor»: Αυτά τα πρόσωπα θα μπουν τις επόμενες εβδομάδες

Χρήστος Παναγούλης
0


Μπορεί το «Survivor» να έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό, ωστόσο η παραγωγή βρίσκεται διαρκώς σε συζητήσεις με celebrities προκειμένου να ενταχθούν στο ριάλιτι επιβίωσης. Σύμφωνα μάλιστα με το ρεπορτάζ του Αλέξη Μίχα στο «Πρωινό», ο Τάσος Ξιαρχό βρίσκεται ένα βήμα πριν το τελικό «ναι» για να ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο. Άλλωστε, ο γνωστός χορογράφος έχει δείξει ότι δεν μασάει τα λόγια του και οι ιθύνοντες θεωρούν ότι η παρουσία του στο παιχνίδι θα ανακατέψει την τράπουλα. 

Άλλο ένα πρόσωπο το οποίο ετοιμάζεται να φτιάξει βαλίτσες για Άγιο Δομίνικο είναι και η Ειρήνη Κολιδά. Η εντυπωσιακή γυμνάστρια είχε συμμετάσχει στον 1ο κύκλο του «Survivor», ωστόσο αναγκάστηκε να αποχωρήσει πρόωρα εξαιτίας ενός τραυματισμού. Από πολλούς μάλιστα θεωρούνταν φαβορί, αφού ήταν μία από τις πιο δυνατές παίκτριες στους στίβους μάχης. Ακόμη βέβαια δεν έχει γίνει γνωστό αν η επιστροφή της στο «Survivor» θα γίνει στην ομάδα των Μαχητών, μέσα από την οποία την γνωρίσαμε, ή σε αυτή των Διασήμων. 

Το σίγουρο είναι ότι στον ΣΚΑΙ δεν επαναπαύονται με τα υψηλά νούμερα που σημείωσε το ριάλιτι τις πρώτες εβδομάδες και σχεδιάζουν αρκετές ακόμα εκπλήξεις και τονωτικές ενέσεις, εν όψει και της πρεμιέρας του «MasterChef» που έχει προγραμματιστεί για τις 25 Γενάρη.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !