Η αιτία αποχώρησης του Γιώργου Λιανού από το "Survivor"

1

 

Σε ένα μήνα σχεδόν ο Γιώργος Λιανός αποκάλυψε πως θα αποχωρήσει από το Survivor για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και την θέση του θα αναλάβει ο Τούρκος παραγωγός  Ατζούν Ιλίτζαλι. 

Σύμφωνα με πληροροφορίες του tinamess, ο Γιώργος Λιανός θα αποχωρήσει περίπου σε ένα μήνα από τον Αγιο Δομίνικο και θα απουσιάσει στην πραγματικότητα για δυο επεισόδια, τα οποία και θα παρουσιάσει ο Τούρκος παραγωγός. Σε αντίθεση με όσους υποστηρίζουν ότι η αποχώρησή του συνδέεται με τα τέσσερα τελευταία live του The Voice που θα πρέπει να παρουσίασει η αλήθεια είναι πολύ πολύ διαφορετική. Οπως είμαι σε θέση να γνωρίζω, ο Γιώργος Λιανός από την αρχή που αποδέχτηκε την πρόταση του Ατζούν Ιλίτζαλι και της Ατζούν Μίντια είχε ζητήσει να λήψει για λίγο στην Ελλάδα ώστε να μπορέσει έστω και για λίγο να δει από κοντά τα παιδιά του. Οσο για το “The Voice”, σε ένα μήνα από τώρα, δηλαδή στα τέλη Φλεβάρη, το μουσικό τάλεντ σόου θα έχει ολοκληρωθεί αφού ο τελικός προγραμματίζεται για την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου.

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Πόσο αισχρό και άβολο είναι να βλέπεις σε ένα ελληνικό κανάλι να παρουσιάζει το πρόγραμμα ένας Τούρκος. Εγώ θα ντρεπόμουν αν ήμουν καναλάρχης. Να μου πείς εδώ δεν ντρέπονται που έχουν ξεπουλήσει το μισό+ προγράμμα τους αυτό θα τους πειράξει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !