Ποιους υποδέχονται οι «Roomies» αυτό το σαββατοκύριακο;

Χρήστος Παναγούλης
0


Στις 17.10 το Σάββατο και την Κυριακή οι Roomies σας υποδέχονται στο σαλόνι τους με δημοφιλείς καλεσμένους.

Το Σάββατο 30 Ιανουαρίου στις 17:10 η Κατερίνα, η Ντορέττα και η Μαρία υποδέχονται τον ευρωβουλευτή και δημοφιλή ηθοποιό Αλέξη Γεωργούλη σε μία απολαυστική συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης. Στην παρέα των «Roomies» έρχεται ο δημοσιογράφος Νίκος Γεωργιάδης και αναλύουν όλες τις τρέχουσες τηλεοπτικές εξελίξεις.

Τα κορίτσια σεφ…άρουν στην κουζίνα με τον Άνταμ Κοντοβά και συμμετέχουν σε ένα αστείο egg challenge. Από το σπίτι των «Roomies» δεν θα μπορούσε να λείπει το κέφι και η διασκέδαση, γι’ αυτό ντύνονται στα κόκκινα και καλωσορίζουν τον Αλέξη Πρεβενά, τον τραγουδιστή που έγινε viral στο Τik Tοk με το «Κόκκινο Φόρεμα».

Την Κυριακή 31 Ιανουαρίου, Κατερίνα, Ντορέττα και Μαρία στήνουν το δικό τους «πανηγύρι» με πρωταγωνίστρια την αγαπημένη τραγουδίστρια Χαρά Βέρρα. Χορεύουν, τραγουδούν και ανεβάζουν τη διάθεση στα ύψη.

Aκόμα, οι «Roomies» σχολιάζουν τα νέα της showbiz, ενώ μαθαίνουν τα αντρικά χαρακτηριστικά των ζωδίων με τη βοήθεια της αστρολόγου Αγγελικής Μανουσάκη. Τέλος, από το σπίτι δε θα μπορούσαν να λείπουν τα alter ego των κοριτσιών, η Τατιανή, η Κλημεντίνη και η Λιλί που σχολιάζουν τα πάντα, ακόμη και τις ίδιες τις «Roomies»με το δικό τους σπαρταριστό τρόπο.


              

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !