Δείτε τα νούμερα τηλεθέασης στo Prime Time! (15/1/2021)

Συνεχίζεται η μάχη ανάμεσα στο PRIME TIME των καναλιών .
Αναλυτικά για τα νούμερα για χθες 15/1/2021:
Πρόγραμμα 18-54

Το καφέ της χαράς 18,5
Ελληνική ταινία στον ΑΝΤ1 11,8
Χιούστον το λύσαμε 9,6
The Voice 16.7
Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα Ε 12.1
Ελληνική ταινία στον ALPHA 7,0
Φώς στο τούνελ 13,2
Ξένη ταινία στο STAR 15,2
Ξένη ταινία στο STAR 11,6
Ελληνική ταινία στο MEGA 4,3
Ελληνική ταινία στο MEGA 2,8
Castle  MAK TV 3.7
Chicago P.D. MAK TV 2,6
Love Island MAK TV 1.1
Castle MAK TV 1,1
Mayday MAK TV  1,0
Ξένη ταινία στο OPEN 5,2
Ξένη ταινία στο OPEN  10,3
Τα καλύτερα μας χρόνια 9,6

 ΜΗ ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ.
*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων που έχουν δώσει τα κανάλια και είναι ενδεικτικά. 

ΠΗΓΗ: Nielsen Media Research

Δημοσίευση σχολίου

6 Σχόλια

Ο χρήστης Billenios είπε…
Μπράβο στο ''Καφέ της χαράς'' που ξεκίνησε τον 5ο του κύκλο με ένα αξιοπρεπέστατο ποσοστό, σε άνοδο από το άσχημο 12αρι του τελευταίου επεισοδίου του 4ου κύκλου τον Δεκέμβριο και κατάφερε να περάσει και το ''The Voice'' στον Skai του οποίου τα ποσοστά βρίσκονται σε κάθετη πτώση μετά την αλλαγή μέρας προβολής.

Όπως φαίνεται θα πάρει μια ανάσα το ''Καφέ'' στα πρώτα επεισόδια του νέου κύκλου, από Φεβρουάριο όμως που θα ξαναβγει το ''Masterchef'' απέναντι η πίεση θα είναι ξανά μεγάλη! Ας ελπίσουμε να έχουν φτιάξει πιο δυνατά επεισόδια στον 5ο κύκλο ώστε να μείνει το μεγαλύτερο μέρος του κοινού πιστό. Τα τελευταία επεισόδια του 4ου κύκλου πάντως ήταν όντως βελτιωμένα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Σοκ για το THE VOICE. Γιατί πάτωσε έτσι;
Ο χρήστης Σακης είπε…
Γιατί άλλο ποσοστό τηλεθεατών Κυριακή βραδυ ,άλλο Παρασκευή..και το voice πάντα είχε απήχηση μόνο στις auditions στα πρώτα επεισόδια
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Η εκπομπή χιουστον για ποιο λόγο δεν έχει κοπεί ακόμα
Ο χρήστης Τασος είπε…
Για ποιον λόγο να κοπεί μια εκμπομπή που δουλεύουν τόσοι άνθρωποι; Να πώ ότι έκανε 2% στον Ant1 ναι οκ αλλά 10% κάνουν και σειρές δεν είναι αποτυχία...το 10% έχει από πίσω έναν αριθμό τηλεθεατών. Γενικά εδώ στα σχόλια βλέπω από πολλούς την ίδια λογική. Για παράδειγμα κάνουν οι μελισσες 31,5% και κάνει το survivor 31.01% Θα γράψουν οι περισσότεροι "εφαγε σκονη το survuivor" "παει ξεφούσκωσε" κλπ ειναι σαν ακυρώνεται 1,700,000 κόσμο επειδή οι 1,800,000 είδαν μέλισσες. Δεν γίνεται να αποθεώνουμε ότι είναι στο νούμερο 1 και να θέλουμε να κοπούν όλα τα άλλα στην Αμερική υπάρχουν εκπομπές και σειρές που μπορεί να είναι και 15 σε θέση αλλά έχουν το κοινό τους. Χαλαρώστε λίγο pls
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Σχεδόν νεκρά στη χθεσινή πραιμ ταιμ κ Παρ όλα αυτά ούτε ένα σχόλιο δε κατάφερε να πιάσει έστω 20αρι.