Από το «My style rocks»...στις «8 Λέξεις»


Ήταν ένας από τους παίκτες που ξεχώρισαν στο «My style rocks», καταφέρνοντας να φτάσει μέχρι τον τελικό του ριάλιτι μόδας. Ο λόγος για τον Σπύρο Νικολαΐδη, ο οποίος είναι έτοιμος για το επόμενο τηλεοπτικό του βήμα. Συγκεκριμένα, το νεαρό μοντέλο έδωσε τα χέρια με τον Ανδρέα Γεωργίου και πρόκειται σύντομα να ενταχθεί στο καστ της σειράς «8 Λέξεις». Την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«8 Λέξεις λοιπόν… ένα νέο ταξίδι για μένα μόλις ξεκίνησε! Είμαι τόσο συγκινημένος που ειλικρινά δεν μπορώ να σας περιγράψω πόσο χαρούμενος είμαι!! Τα μεγαλύτερα κατορθώματα ήταν κάποτε όνειρα. Και για μένα αυτό ήταν ένα από τα μεγαλύτερα μου από μικρό παιδί.

Σας ευχαριστώ πολύ όλους για την αγάπη σας και ιδιαίτερα τους @georgiou82 , @koulisnikolaou και Βάνα Δημητρίου για την ευκαιρία αυτή αλλά και που από τη πρώτη στιγμή με όλη την @make_it_productions με αγκάλιασαν με το τρόπο τους και με έκαναν να νιώσω μέρος της οικογένειας τους❤😢», έγραψε ο Σπύρος Νικολαϊδης στην λεζάντα της φωτογραφίας, στην οποία απεικονίζεται με τον Ανδρέα Γεωργίου και τον παραγωγό της σειράς Κούλη Νικολάου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια