Master chef (STAR) και ζευγάρια (ALPHA) ανακατεύουν ξανά τον ανταγωνισμό

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0


 Αναμφισβήτητα η επιλογή του ΣΚΑΙ να κάνει πρεμιέρα το Survivor λίγες ημέρες πριν τα Χριστούγεννα ήταν ο απόλυτος τηλεοπτικός αιφνιδιασμός. Σε μια φάση που τα προγράμματα όλων των καναλιών είχαν σταματήσει λόγω γιορτών ο ΣΚΑΙ ρίχνει στον ανταγωνισμό το νέο κύκλο του Survivor και μαζεύει – άκοπα, όλο το χαρτί! Οι τηλεθεατές αρχίζουν να μαθαίνουν το παιχνίδι και αμέσως το εντάσσουν στις τηλεοπτικές τους συνήθειες… Έκτοτε το ριάλιτι επιβίωσης είναι ψηλά στους πίνακες τηλεθέασης… Και κάθε βράδυ κονταροχτυπιέται με τις “Άγριες μέλισσες” του ΑΝΤ1.

Σε λίγες ημέρες όμως ξεκινάει ο νέος κύκλος του Master Chef στο STAR, ένα από τα πιο δημοφιλή ριάλιτι μαγειρικής τα τελευταία χρόνια με υψηλές τηλεθεάσεις… Και όπως είναι φυσικό η παρουσία του στο prime time το δεύτερο μισό της σεζόν αναμένεται να ανακατέψει εκ νέου την “τράπουλα”… Και να ξαναμοιράσει τα “χαρτιά” στον ανταγωνισμό.

Tέλος να σημειωθεί ότι στο ξαναμοίρασμα της “τράπουλας” θέση στον τηλεοπτικό ανταγωνισμό θα διεκδικήσει και το νέο ριάλιτι του ALPHA με τα δώδεκα ερωτευμένα ζευγάρια που έρχεται σύντομα στο πρόγραμμα του σταθμού με τον τίτλο “Τhe Battle of the Couples”.

enimerosi24.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !