Μαρία Μπέη - Δημήτρης Μπέλλος: Τέλος από το «Happy Day»


Παρελθόν από το «Happy Day» αποτελούν από σήμερα ο Δημήτρης Μπέλλος και η Μαρία Μπέη. Οι δύο μάγειρες, που γνωρίσαμε μέσα από τον τελευταίο κύκλο του «MasterChef», δεν ua συμμετέχουν πια στην πρωινή εκπομπή του Alpha, αφού όπως αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή υπήρξαν κάποιες οικονομικές διαφορές με τον σταθμό.

«Με τη Μαρία και τον Δημήτρη συμπορευτήκαμε αυτούς τους πρώτους μήνες στην εκπομπή και τους ευχαριστούμε πάρα πολύ. Μπήκαν στην καρδιά μας, μπήκαν στα σπίτια σας, αλλά δυστυχώς δεν θα συνεχιστεί αυτή η συνεργασία. Από τη Δευτέρα δεν θα τους βλέπετε πια στην εκπομπή. Το θέμα είναι καθαρά οικονομικό και έχει να κάνει με μια συμφωνία που είχαν κάνει με την παραγωγή. Δεν υπάρχει καβγάς, δεν υπάρχει κάτι περίεργο που θα μπορούσε να υπάρχει παρασκηνιακά.

Όλα είναι πολύ καλά και με μεγάλη χαρά θα είμαστε εδώ να προωθήσουμε και το κανάλι τους στο Youtube που ετοιμάζουν και να τους ξαναφιλοξενήσουμε γιατί πραγματικά αυτά τα δύο παιδιά μπήκαν στην καρδιά μας και τους ευχόμαστε ότι το καλύτερο. Καλή συνέχεια σε ότι κι αν κάνουν», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια