Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η Ζήνα Κουτσελίνη και ο ρόλος που έπαιξε στην δημιουργία του "Happy Day"

0



Με αφορμή την συνέντευξη της Ζήνας Κουτσελίνη χθες το βράδυ στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε να αποκαλύψει πως η Ζήνα Κουτσελίνη ήταν αυτή που την πρότεινε στο να γίνει η παρουσιάστρια του "Happy Day". 

«Είναι γεγονός πάντως και μπορώ να επιβεβαιώσω γιατί εγώ θήτεψα δίπλα στην Ζήνα, όταν ως ακριβοπληρωμένο στέλεχος έστησε ένα κανάλι το ALTER τότε με την έννοια του να το ξανά στήσει, υπήρχαν άνθρωποι πριν πάει η Ζήνα, απλά η Ζήνα κλήθηκε να επανασυστήσει το κανάλι και να του δώσει μία νέα ταυτότητα.»!

« Το λέω γιατί εγώ έτυχε τότε να την γνωρίσω και να συμπορευτούμε και όντως παιδιά σαν στέλεχος σου δίνει την αίσθηση της ασφάλειας, ότι ξέρει την δουλειά, ότι θα σε οδηγήσει με τέτοιο τρόπο ώστε η επιτυχία να είναι μονόδρομος. Εγώ δεν θα ξεχάσω και πάντα θα αναγωρίζω και θα το λέω ότι όταν συστήθηκε το Happy Day στον ALPHA και πρότεινε η Ζήνα εμένα ως παρουσιάστρια, κάποιοι της είπαν η Σταματίνα τώρα δεν είναι πολύ στα πάνω της. Το είδε το οραματίστηκε, το φαντάστηκε με την Μαίρη, έσκισε και είμαστε τώρα 8 χρόνια στον αέρα»,τόνισε η παρουσιάστρια.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !