«Σου Κου Family»: Η αναβολή και η αποχώρηση λίγο πριν την πρεμιέρα

Χρήστος Παναγούλης
2


Μία εβδομάδα αργότερα θα κάνουν τελικά πρεμιέρα ο Χάρης και η Αντελίνα Βαρθακούρη με το «Σου Κου Family». Μάλιστα, όπως φαίνεται από την ανακοίνωση του καναλιού, έχουμε και μία αποχώρηση αφού ο Κώστας Αναγνωστόπουλος δεν θα βρίσκεται τελικά στο πάνελ της εκπομπής. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο "Μισθοφόρος" έδωσε τα χέρια με τον ΑΝΤ1 και θα εμφανίζεται πλέον μόνιμα στο «Πρωινό», το οποίο επιστρέφει την Δευτέρα 25 Ιανουαρίου με τον Γιώργο Λιάγκα στην παρουσίαση και ανανεωμένο πάνελ. Διαβάστε την ανακοίνωση του ΣΚΑΙ:

«Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 15.00, οι οικοδεσπότες του «Σου Κου Family» ανοίγουν το τηλεοπτικό σπιτικό τους και με τους συνεργάτες τους, υπόσχονται να αλλάξουν τα μεσημέρια του Σαββατοκύριακου.

Στην παρέα της εκπομπής, ο ραδιοφωνικός παραγωγός Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, η δημοσιογράφος Μαρία Αντωνά και η δημοσιογράφος Χριστίνα Πολίτη που θα αναλάβουν να σχολιάζουν την επικαιρότητα και τα θέματα της εκπομπής

Ο σεφ Ιωσήφ Συκιανάκης και η ΜαμαΤσίτα θα βρεθούν στην κουζίνα της εκπομπής, ο Χρήστος Άρχος θα αναλάβει τις αστρολογικές προβλέψεις, η Τέτα Καμπουρέλη θα μοιράζεται τα μυστικά ομορφιάς και η ψυχολόγος Ελπίδα Γεωργακοπούλου θα μιλά για θέματα οικογένειας και σχέσεων».

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Τι να κάνει και η Σκορδά, παίζει μια ώρα survivor καθημερινά να ανεβάσει τα νούμερα της. Κότα με τα χρυσά αυγά το survivor φέτος. Απόδειξη της επιτυχίας του όλες οι εκπομπές κυνηγούν το αποκλειστικό τους. Η Καινούργιου τη Δευτέρα απέναντι από Λιάγκα θα βγάλει Λιανό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !