Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν έχω ανησυχία τι θα κάνω του χρόνου»

Χρήστος Παναγούλης
0


Στο «Happy Day» και τον Μιχάλη Πλεμμένο έδωσε συνέντευξη η Ελεονώρα Μελέτη, η οποία αναφέρθηκε στην εκπομπή «Μεσάνυχτα», στο τηλεοπτικό της μέλλον, αλλά και στην οικογένειά της.

«Τα Μεσάνυχτα με εκφράζουν απόλυτα,  σε αυτή την εκπομπή νιώθω άνετα. Το συμβόλαιό μου λήγει φέτος το καλοκαίρι, δεν έχω ανησυχία τι θα κάνω του χρόνου. Έχω παρατηρήσει ότι κάθε τρία χρόνια στη δουλειά, θέλω ανανέωση. Κάποιοι συνάδελφοι έβαλαν έναν ατυχή τίτλο, αλλά δεν ήταν ικανός να διαταράξει τη σχέση μου με τη Σταματίνα.

Πριν παντρευτώ και κάνω παιδί ήμουν ρέμπελος. Με περίμεναν οι γονείς μου για φαγητό κι εγώ έφευγα για Σρι Λάνκα. Η Αλεξάνδρα είναι τριών ετών, έχει πυγμή. Δεν έχω την ανάγκη να βάλω νυφικό. Αν θέλει γάμο ο Θοδωρής θα του ικανοποιήσω την ανάγκη. Η Αλεξάνδρα δεν έχει βαπτιστεί ακόμα, θα μας ενδιέφερε να βαπτιστεί στη θάλασσα. Το καμπανάκι της μητρότητας χτύπησε μια φορά, το εξυπηρέτησα, για άλλο δεν ξέρω. Με τον άνδρα μου κάναμε την Αλεξάνδρα γιατί ήμασταν στα ντουζένια της καψούρας μας», είπε η Ελεονώρα Μελέτη. 



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !