Στέλλα Γκαντώνα: «Μεγαλύτερος ανταγωνιστής μου είναι ο εαυτός μου»

0

Η παρουσιάστρια του «ΜΕGΑ Σαββατοκύριακο» μαζί με το Ντίνο Σιωμόπουλο,Στέλλα Γκαντωνά μίλησε στο "Τηλέραμα' και μεταξύ άλλων αποκάλυψε αν παρακολουθεί τα νούμερα τηλεθέασης.

Νευριάζω: όταν με αποκαλούν «παρουσιάστρια» και γίνομαι έξαλλη με την κατηγορία εκείνων που έχουν τη νοοτροπία «έλα, μωρέ, τώρα, γυναίκα είναι, τι να ξέρει το κοριτσάκι;». Είμαι δημοσιογράφος και θα το πω χωρίς καμία παρεξήγηση: το θεωρώ βασική προϋπόθεση για να περάσεις στην παρουσίαση/Εχω φάει «πολύ πεζοδρόμιο», όπως λέμε. Πέρα από την τηλεόραση, έχω εργαστεί στο ραδιόφωνο, σε εφημερίδες και φυσικά σε σάιτ, καλύπτοντας για όλα τα μέσα το πολιτικό ρεπορτάζ.

Μεγαλύτερος ανταγωνιστής μου: είναι ο εαυτός μου. Κάνω σκληρή αυτοκριτική και δεν ανήκω στην κατηγορία εκείνων που φορτώνουν το φταίξιμο στους άλλους. Δεν κάνω σχέδια επαγγελματικά, γιατί φοβάμαι, για να είμαι ειλικρινής. Δόξα τω Θεώ, όμως, 10 χρόνια που κάνω αυτή τη δουλειά υπήρξαν στον δρόμο μου άνθρωποι που μου φέρθηκαν γενναιόδωρα και τους ευχαριστώ. Για όσους με αδίκησαν πρόβλημα τους. Νιώθω πλήρης και δεν έχω απωθημένα.

Βλέπω τα νούμερα τηλεθέασης: φυσικά. Και όποιος πει ότι δεν τον ενδιαφέρουν ή ότι δεν τα κοιτάζει λέει ψέματα. Από την άλλη, προσπαθώ να μένω ψύχραιμη και να μην τρελαίνομαι. Δεν θα με δεις να κάνω πανηγύρι, ούτε και κηδεία, γιατί τηλεόραση είναι μαραθώνιος. Δεν γίνεται όμως να κλείνεις τα μάτια και να παραγνωρίζεις τις επιλογές των τηλεθεατών.

Ξέρω απ’ έξω κι ανακατωτά πολλά τραγούδια. «Όταν σε έπλασε ο θεός πρέπει να είχε προφανώς έμπνευση, μεγάλη έμπνευση...» είναι ένα από τα αγαπημένα μου της Αννας Βίσση. Και σε αντί­θεση με όσους ακούνε μόνο «ποιότητα», εγώ ακούω τα πάντα. Επίσης είμαι φαν της σειράς που άφησε εποχή «Οι 3 χάριτες».

Βαριέμαι αφόρητα: τους πολυλογάδες. Με εκνευρίζουν όσοι μιλάνε για τον εαυτό τους και η κατηγορία όσων έχουν άποψη για όλα.

Απεχθάνομαι: τους κόλακες και τους τσιγκούνηδες.

Λυπάμαι: τους «υπόγειους» τύπους και όσους χαίρονται με τον πόνο του διπλα­νού.

Νιώθω τυχερή: που η φετινή σεζόν με βρίσκει στην οικογένεια του ΜΕGA. Είναι μεγάλο πράγμα να ξέρεις ότι υπάρχει καπετάνιος που έχει πυξίδα και στηρίζει το «καράβι».

Ονειρεύομαι: στιγμές ευτυχίας με τους ανθρώπους μου. Πολλά ταξίδια με τον σύντροφο μου και τους φίλους μου. Να γνωρίσω άλλες κουλτούρες, να δοκιμάσω νέες γεύσεις. Ακολουθώ το μότο του παππού μου «μη φοβάσαι τη ζωή», είπε στο Τηλέραμα.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !