Ποιους καλλιτέχνες θα δούμε απόψε στο «Σημείο συνάντησης»;


Δύο ερμηνευτές που φέρουν από ένα βαρύ όνομα στην πλάτη τους, δύο άνθρωποι που μεγάλωσαν μέσα στα φώτα της δημοσιότητας και πλέον δύο μπαμπάδες που λατρεύουν τα παιδιά τους, ο Χάρης Βαρθακούρης και ο Γιάννης Βαρδής έρχονται τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου, στο «Σημείο Συνάντησης» της ΕΡΤ1 και μας ταξιδεύουν σε ενδιαφέροντα μουσικά μονοπάτια αλλά και μονοπάτια ;ζωής.

Οι δύο φίλοι αποκαλύπτουν πως ήταν να μεγαλώνουν δίπλα σε δύο τόσο διάσημους καλλιτέχνες και παραδέχονται πως θέλουν να προσφέρουν στα παιδιά τους αυτό που έλειψε στους ίδιους, την παρουσία του μπαμπά τους. Οι δυο τους μοιράζονται πολλές από τις ιστορίες που τους συνδέουν, συζητούν για τη μόνιμη σύγκριση που δέχονταν στα πρώτα τους επαγγελματικά βήματα σε σχέση με τους μπαμπάδες τους και παρά την προσωρινή παύση των μουσικών τους σχεδίων, ονειρεύονται πάνω σε έναν μελωδικό καμβά που δεν έχει τέλος.

Ακόμα, ο Χάρης Βαρθακούρης μιλάει για την εμπειρία που είχε ως παρουσιαστής ριάλιτι σόου, πως πήρε την απόφαση να το τολμήσει, τι γεύση του άφησε και τι έπεται για εκείνον στην τηλεόραση ενώ ο Γιάννης Βαρδής αποκαλύπτει πως έχει ενεργή πρόταση από τηλεοπτικό παιχνίδι επιβίωσης και σκέφτεται αν θα συμμετέχει σε αυτό ή όχι.

Μία συζήτηση ουσιαστική, ατμοσφαιρική και γεμάτη ιστορίες έμπνευσης, ανάμεσα σε δύο άντρες με πολυάριθμα κοινά βιώματα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια